Ja osobiście stawiam na doświadczenie Gołoty ale szybkość Adamka tez jest niczego sobie.

rafallpfan napisał(a):Czepiasz się Kasiula
rafallpfan napisał(a):Dobra panowie/panie jak sądzicie kto wygra pojedynek 2 najbardziej utalentowanych polskich bokserów ostatnich lat?
Ja osobiście stawiam na doświadczenie Gołoty ale szybkość Adamka tez jest niczego sobie.
rafallpfan napisał(a):mam zamiar to oglądać.xD

Zaki napisał(a):Nie interesuje sie boksem, bo jestem fanem bardziej wyrafinowanych dyscyplin sportu, niż nawalnie się po ryju

LP fan napisał(a):Cała walka zaczyna się ok. 22.30

-Nastolatki szpanujący tym, że piją, wcale nie są kul.
rafallpfan napisał(a):I załamka Gołota przegrałW sumie wiedziałem że przegra ale jednak liczyłem na niego.Moje zapasy alkocholu były przygotowane na 12 rund a nie 4
![]()
A oto kilka prawd wyniesionych z oglądania boksu z kumplami:
-Lecha w butelce jest więcej,niż Specjala w butelce.
-Nie popijać wódki octem.
-Nie wrzucać do piwa cukierków miętowych.
-Nie myć zębów przed spożywaniem alkocholu.
-Żubrówka to chu**** wódka.

A oto kilka prawd wyniesionych z oglądania boksu z kumplami:
-Lecha w butelce jest więcej,niż Specjala w butelce.
-Nie popijać wódki octem.
-Nie wrzucać do piwa cukierków miętowych.
-Nie myć zębów przed spożywaniem alkocholu.
-Żubrówka to chu**** wódka.

zwieR.Z. napisał(a):-"Alkohol" pisze się przez samo "h".
-Alkohol jest dla dorosłych.
-Nastolatkowie szpanujący tym, że piją, wcale nie są kul.
rafallpfan napisał(a):!Masz racje nie są kul!.Ale ja nie szpanowałem!!Już z tego wyrosłem!!
rafallpfan napisał(a):I załamka Gołota przegrałW sumie wiedziałem że przegra ale jednak liczyłem na niego.Moje zapasy alkoholu były przygotowane na 12 rund a nie 4
![]()

LP fan napisał(a):Kasiula chciałem ci odpowiedzieć na wcześniej zadane przez Ciebie pytanie do mnie.
LP fan napisał(a): ale jednak walka skończyła się zupełnie inaczej niż myślałem. Obstawiałem że będzie remis ale gdy widziałem już w 1 rundzie Gołotę leżącego na deskach to szybko zmieniłem zdanie![]()
LP fan napisał(a):A tak jak by co to w mojej wcześniejszej wypowiedzi się pomyliłem bo walka zaczęła się o 23.00

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości