ZuzaBr. napisał(a):P.S.-Najgorsza ich płytka - MTM

niqus napisał(a):mam dobre przeczucia odnośnie następnej płyty, bo już kilka razy przekonałam się, że jeżeli zespół dalej pracuje po wydaniu kiepskiego krążka, to następny materiał jest o wiele lepszy niż poprzednie :]
zuzaBravo napisał(a):Meteora 2 Byłaby BOSKA!!
"Jeżeli chcecie płyte w stylu Hybrid Theory 2, to kupcie sobie kolejna kopie HT

nataku napisał(a):bardzo ciekawa teoria. jak LP nas zawiedzie, to będzie TWOJA wina xD!

zwieR.Z. napisał(a):Przesadzacie z tym U2 ;p raptem jedno jedyne SOTD brzmi podobnie do WOWY i to prawdopodobnie wyszlo im przypadkowo![]()
zwieR.Z. napisał(a):Co do nastepnej plyty, to twardo twierdze, iz Chester nie wyrabia juz na koncertach z tak mocnym wokalem i to jedna z glownych przyczyn lagodniejszego LP.
zwieR.Z. napisał(a): Tak wiec na powrot do starego stylu nie mamy raczej co liczyc.

LFKP napisał(a):obojętnie co by nie nagrali, jak bardzo masakryczny materiał i tak będę ich wielbić xD

LFKP napisał(a):obojętnie co by nie nagrali, jak bardzo masakryczny materiał i tak będę ich wielbić xD
MC' napisał(a):Wiesz H! Vltg3 to ze tak pisze to nie znaczy ze FK. Po prostu stwierdzila, ze i tak bedzie ich lubic za ich muzeTak mi sie wydaje ;/

LFKP napisał(a):MC' napisał(a):Wiesz H! Vltg3 to ze tak pisze to nie znaczy ze FK. Po prostu stwierdzila, ze i tak bedzie ich lubic za ich muzeTak mi sie wydaje ;/
oj może źle to określiłam, ale MC wie o co mi chodzi xD
ludzie, ale wy się czepiacie. kurczę... jestem z wami już tyle czasu... i żeby mnie posądzać o bycie FK... nie no...![]()
nawet jak nagrają gniot to się od nich nie odwrócę, dalej będąc ich fanką. jeny... straszne, rzeczywiście xD
gnojcie mnie za to!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości