dEVil_inside napisał(a):czy tylko ja mam wrażenie, że to ściema, a oni i tak zrobią swoje?
Nook napisał(a):Jeśli zawiesili, to tym bardziej należy im na łapska patrzeć. Równie dobrze mogą gawiedzi rzucić inny temat zastępczy na pożarcie, a swoje przepchnąć w międzyczasie tylnymi drzwiami. Zresztą cokolwiek by zrobili, i tak są skończeni.

Musimy pamiętać, iż sprzeciw wobec ACTA nie jest jedynym problemem premiera, strajki lekarzy, niezadowolenie z ograniczenia możliwości rozbudowy Polski w zamian za stołek obserwatora i nowe informacje odnośnie śledztwa Smoleńskiego też mu nie pomagają.Melliana napisał(a):Nie tylko Ty.
Moim zdaniem to jest próba ratowania politycznej d**y. Tusk zorientował się, ze poparcie dla jego partii jest wprost proporcjonalnie do obecnych temperatur więc chce jakoś uspokoić sytuację.

Rafau napisał(a):I wystarczy, że ACTA przejdzie jako rozporządzenie Parlamentu Europejskiego, a będzie stanowiło obowiązujące prawo w Polsce. Zatem decyzja Tuska nic nie znaczy. Przenosi decyzję na inny grunt. Zauważcie jak niebezpieczna jest UE.

L-Havoc napisał(a):Problem z ACTA polega na tym że jest napisana bełkotem,

ACTA podpisane = nic się nie stało
Headshot napisał(a):Czemu nikt tak nie protestował przeciwko podniesieniu VAT-u jak przeciw ACTA.
Headshot napisał(a):Nic co mi nie szkodzi mnie nie interesuje

Melliana napisał(a):Bo przeciętnemu Plakowi wygodniej jest popsioczyć w domu, nie ruszyć d**y i czekać, aż wszystko się samo naprawi.
Internauci natomiast pokali, że mają siłę
Melliana napisał(a):A jak ABW, CBŚ i jakiś inny wytwór polskiej biurokracji będzie mógł sobie swobodnie przeglądać Twoje maile, rozmowy na gg czy fb to też nie będzie Cię to interesować?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości