W tym temacie będę wklejać zdjęcia rękodzieła- biżuterii, którą wykonuję w różnych technikach i z różnych materiałów.
Tworzeniem biżu zajęłam się hmm jakieś 3 lata temu, zaczęło sie od wyplatania bransoletek z żyłki takiej jak wędkarska i drobnych, kolorowych koralików szklanych oraz plastikowych. Od tamtej pory ewoluowałam ;p przeszłam przez fazy fascynacji różnymi technikami i różnymi materiałami, a na dzień dzisiejszy tworzę ozdoby we wszystkich technikach , które do tej pory poznałam z wykorzystaniem wszystkich produktów jakie są dostępne (zazwyczaj tych na moją kieszeń, ale jak się trafi zastrzyk gotówki to chętnie wykorzystuję też te droższe ;p)
Z pewnością nie powiem o sobie, że jestem dobra w te klocki, bo jednak 3 lata to zbyt krótki okres , żeby stać się dobrą w tej dziedzinie, no i muszę przyznać, że jak oglądam galerie dziewczyn,które zajmują się tym dłużej, to mnie zazdrość zżera, ale... no właśnie ale, jest to moje hobby, robię swoje, staram się rozwijać itp. itd.
Pozwolę sobie na śmiałość i powiem, że jakby któryś z projektów się wam spodobał, to chętnie przyjmę zamówienie, albo wykonam projekt na prośbę/pomysł zamawiającej ^^' hobby niech będzie hobby, ale jak można na nim zarobić to no cóż... ;p Ale... nie robię dwa razy tego samego projektu (mogę zrobić podobny), wiadomo o co chodzi, żeby ozdoba, którą posiadamy była niepowtarzalna, żeby mieć świadomość, że TYLKO ja mam takie kolczyki, naszyjnik czy bransoletkę. Niestety moja "kolekcja" zdjęć biżuterii, którą dotychczas wykonałam jest bardzo uboga, to znaczy, że wyroby na zdjęciach, które pokażę, to tylko niewielki procent tego co kiedykolwiek zrobiłam, ale lepsze to niż nic, a od teraz każdy przedmiot będę fotografować i wklejać tu zdjecie, o ile w ogóle to kogoś będzie interesowało ;p