bartaz - Reality 2.0 - poprawiony utwór

(audio/video)

Re: bartaz - Reality 2.0 - poprawiony utwór

Postprzez Sori w 13 Sie 2009 22:09

Hmm... Jak by tu zacząć... Jest dużo lepiej. Wyrzuciłeś wszystko, co niepotrzebne/niepasujące do siebie i zostawiłeś to, co najlepsze. Co jak co, ale poprawki umiesz robić. Do tego zrobiłeś płynniejsze przejścia i ogólnie utwór ma lepszy rytm. Jedyne co schrzaniłeś, to końcówka. Brzmi ona świetnie, tyle, że jako początek, a nie jako koniec. Naprawdę myślałem, że rozpoczyna się nowy, energiczny utwór... Niemiła niespodzianka.
no alarms and no surprises
Awatar użytkownika
Sori

Dołączenie: 08 Kwi 2009 18:39

Postprzez sochagol w 13 Sie 2009 23:32

Masz własną stronę?? Hmmm... Ktoś tu komuś zazdrości. hehe
Image
Awatar użytkownika
sochagol

Dołączenie: 22 Cze 2009 11:57
Miejscowość: Konin

Postprzez sochagol w 14 Sie 2009 10:39

Spokojnie ja mam wtyki u moda. :D

Jeśli chodzi o utwór, to na pewno nie wytrzymałbym kilku odsłuchań. Generalnie trochę lepiej niż pierwsza wersja, ale i tak perkusja i gitara w ogóle nie są zgrane. A te przejścia... nagle coś cichnie i po chwili booommm. Mi to się nie podoba. Musisz jeszcze dużo popracować. :)
Image
Awatar użytkownika
sochagol

Postprzez sochagol w 14 Sie 2009 15:22

Kiedy wyjdzie następny utwór, jutro? Pamiętaj, gitara i perkusja muszą tworzyć spójną całość. :)

"Moje wtyki"(nie wiem o co mi chodziło, gdy to pisałem) z twoją stroną nie mają nic wspólnego, chodziło o offtop, który zacząłem i który ty kontynuujesz. Bartaz, nie bierz wszystkiego na serio i czytaj posty 2 razy zanim zdecydujesz się na odpowiedź. :)
Image
Awatar użytkownika
sochagol

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości