Bonusy

(dyskusje o albumach)

Bonusy

Postprzez Wetamoo w 12 Cze 2009 11:42

Witam!
Przymierzam sie do kupna 3 płyt LP (HT, Meteory i MTM), mam już kase, ale zastanawiam się czy kupić te z bonusami czy bez (bo jak wiadomo różnią się cenami). Polecacie kupno z bonusem czy bez? A tak w ogóle to co na nich jest?
Pozdrawiam :)
Wetamoo

Dołączenie: 06 Cze 2009 22:14

Bonusy

Postprzez Sonny w 17 Cze 2009 13:36

Witaj.
W Meteorze dodatkiem są filmy np. Making of Meteora, The Art of Meteora, pozatym scrensaver i ikony na PC.
W Hybrid Theory jest jakiś bonus CD ale dokładnie Ci nie powiem. A jeśli chodzi o MTM to jest wersja limitowana tej płyty: dostajesz "książkę" z tekstami, płytę MTM i DVD z filmami tworzenia całej płyty, tworzenia teledysku what i've done, oraz sam teledysk.
Sonny

Dołączenie: 12 Maj 2009 19:24
Miejscowość: Rybnik City

Bonusy

Postprzez Wetamoo w 17 Cze 2009 21:49

Dzięki za odpowiedź.
Uuuu to chyba najlepiej kupić MTM :D
Ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, iż najpierw powinnam kupić koncertówke, nie sądzisz?
A którą uważasz za najlepszą?
Wetamoo

Dołączenie: 06 Cze 2009 22:14

Bonusy

Postprzez kronos1194 w 10 Paź 2009 21:32

Chodzi ci która lepsza czy Live in Texas czy Road to Rewolution? Ja osobiście uważam że ta druga :P
Image
Awatar użytkownika
kronos1194

Dołączenie: 29 Cze 2009 19:12

Re: Bonusy

Postprzez kasiula w 11 Paź 2009 12:58

kronos1194 napisał(a):Chodzi ci która lepsza czy Live in Texas czy Road to Rewolution? Ja osobiście uważam że ta druga :P

Taaa, bo w drugiej Chester zachowuje się w miarę normalnie, tzn. nie "wariuje", jakby miał ADHD :P

A tak w ogóle, to ja też uważam tę drugą za lepszą <nie tylko z powodu Chestera :mrgreen: > ze względu na klimat, jaki stworzył sam zespół. Koncert był bardziej przemyślany, było więcej dodatkowych efektów i kilka niespodzianek, których nie każdy widz/słuchacz mógł się spodziewać ;p
Mam tu na myśli m.in. Hands Held High w wykonaniu acapella - bardzo fajnie to wyszło :D
Image
Awatar użytkownika
kasiula
Użytkowniczka Roku 2009

Dołączenie: 05 Sie 2009 18:37
Miejscowość: Ostróda

Bonusy

Postprzez ZuzaBr. w 01 Mar 2010 18:36

kasiula napisał(a):Mam tu na myśli m.in. Hands Held High w wykonaniu acapella - bardzo fajnie to wyszło :D

Ta... Właśnie przez to zakochałam się w tej płycie ;D
Now What The Hell Are You Waitin For?!?!
Awatar użytkownika
ZuzaBr.

Dołączenie: 07 Gru 2008 16:41
Miejscowość: Poznań

Bonusy

Postprzez MrPavvelo w 06 Kwi 2010 12:53

Taaa, bo w drugiej Chester zachowuje się w miarę normalnie, tzn. nie "wariuje", jakby miał ADHD :P

bo to w końcu gwiazda rocka, po której można się spodziewać prawie, że wszystkiego. i ja bym wybrał Live in Texas, bo tam Chester śpiewa dużo lepiej.
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Powróć do Płyty

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości