Rzadko pisze, ale cóż... Heh, off-topic to dobry wątek do wszystkiego, bynajmniej nikt mnie nie powinien zbesztać.
Jeśli taki temat był, to nie zauważyłem, przepraszam. Chodzi mi o byle jaki szmatławiec który się zwie " Bravo "
Nie czytałem, wystarczy opinia innych ludzi i ich "doświadczenia". Mam zamiar kupić, słysząc o herezjach które ostatnio sie tam wypisują...
Kupić i spalić... Wystarczy wejść na strone tego " Bravo " i odrazu widać... Widać co widać, słodka oprawa graficzna, głośnie tytuły, wszystko skierowane do dzieci i całej reszty " bezguścia ". Najbardziej jednak dobiło mnie to, że wśród takich " gwiazdek " jak Miley Cyrus, Justin Bieber, Jonas Brothers, Lady Gaga i inne, znalazł sie tak wspanialy rockowy zespół jak Linkin Park. Dostałem ataku epilepsji gdy przeczytałem pare newsów i innych wiadomości... Co taki genialny zespół robi na tak marnej stronie jak " Bravo " ? Niech piszą sobie o tych " gwiazdach " nie mieszając do tego LP. Przez to może psują im reputacje... Zresztą mam już dość " fanów " Linkinów, którzy zasłyszeli Leave Out All The Rest w Zmierzchu czy innych filmach. Robią z siebie wielkich fanów rocka i metalu. Chciałbym zorganizować coś, coś co by wykasowało LP spośród " WIELKICH gwiazd muzyki " i wróciło do naprawde poważnych tematów. Każdy prawdziwy fan czuje " dume " i takie miłe pczucie, gdy słyszy LP w radiu, telewizji, czyta w magazynach... Takich Jak "Teraz Rock" ba, może całkiem niepowiazanych z muzyką, zawsze jakieś wyróżnienie
To by było na tyle.