Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It

(dyskusje o poszczególnych utworach)

Postprzez piotrek.gt w 05 Mar 2010 20:29

Zaczne od tego że lubię tą piosenkę głównie z powodu solówki Mike'a która jest tak zarąbista że nie mogę spokojnie usiedzieć na miejscu gdy ją słyszę :D
Dzięki Chesterowi w tle utwór zyskuje na żywotności, szkoda tylko że nie mógł więcej się popisać swoimi umiejętnościami ale wtedy to już by chyba była bardziej piosenka Linkin Park a nie Busta Rhytmes.
Raper z Busty na początku nieźle sobie radzi ale według mnie później już troche przymula, zresztą w połączeniu z wokalistami z LP da sie go przetrzymać.
Teledysk jest bardzo fajnie zrobiony :) niezły jest ten motyw ze wspinaniem się pod górę oraz chwilowe wstawki z Mike'em i Chesterem, który nie może chwili ustać spokojnie na miejscu i to mi się w nim podoba ;)
Image
Awatar użytkownika
piotrek.gt

Dołączenie: 14 Sty 2010 18:08
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez asia12 w 04 Kwi 2010 23:11

a mnie się bardzo podoba i piosenka i teledysk a fragment z krzesłem jest odjechany i podobami się jak Mike gra na fortepianie szkoda że tak późno znalazłam ten temat
Why does it feel like night today?
Something in here's not right today
Why am I so uptight today?
Paranoia's all I got left
I don't know what stressed me first .......
Awatar użytkownika
asia12

Dołączenie: 11 Lut 2010 17:39

Postprzez Shotterman w 16 Kwi 2010 14:18

Piosenka wymiata. Busta Rhymes się postarał, Mike genialnie rapował, a Chester jak zwykle :D Kawałek jest zajebisty :D
/niqus/ meh... mogłeś znaleźć jakiś inny epitet :/
Californication 4ever
Hank Moody wymiata :D
Awatar użytkownika
Shotterman

Dołączenie: 06 Kwi 2010 14:58

Re: Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It

Postprzez Anu w 30 Maj 2011 16:34

Ooouoooł... Nie widziałam tego wcześniej O.o A piosenka faktycznie odjechana :P
Even on a cloudy day
I'll keep my eyes fixed on a sun.
Awatar użytkownika
Anu

Dołączenie: 30 Maj 2011 15:14
Miejscowość: ETAP :D

Postprzez Kozer w 30 Maj 2011 18:21

Temat zdecydowanie nie nadał się do 'Newsów', przeniesiony ;)
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez puszka w 20 Lip 2011 15:22

Czytając Wasze powyższe wypowiedzi musiałam ponownie przesłuchać tej piosenki, a dawno jej nie włączałam na moim komputerku. Chyba jestem inna, ponieważ mi najbardziej podobają się zwrotki, kiedy Busta i Mike rapują a najmniej refren. Tak trochę ten wokal Chestera nie za bardzo mi pasuje, ale ogólnie piosenka jest fajna i miło jej się słucha. Poza tym to lubię Bustę i jego twórczość i pewnie dlatego moja opinia rożni się od pozostałych. Z jednym się zgadzam w 100%. Gdyby nie dźwięki fortepianu to piosenka straciłaby swój urok no i oczywiście Mike oraz słynne krzesełko :D . Tak więc podsumowując połączenie Busty i LP oceniam na 9/10.
"I know I can
Be what I wanna be
If I work hard at it
I'll be where I wanna be"
Awatar użytkownika
puszka

Dołączenie: 24 Maj 2010 20:03
Miejscowość: Far Far Away

Poprzednia

Powróć do Utwory

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości