The attention now turns to Busta Rhymes. At Homdel, Busta Rhymes appeared for "We Made It", even though he was rumored to have been kicked off the tour following on from a fight at the Wantagh show (Will that venue ever get out of the LP Headlines?). Will be be playng his own set tonight, will be appear for We Made It, or has he played his last PR Date?

ann116 napisał(a):Może to jakaś plota? Chociaż Busta....nie wiem, nie słyszałam o tym, ale chyba wydaje mi się to mało prawdopodobne
nataku napisał(a):podejrzewam, że gdyby pobił się z którymś z linkinów, to z miejsca byłaby taka informacja. widocznie to całkowicie anonimowa osoba
Nie no... Jakby to było prawdą to byłyby niezłe jaja. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić xDann116 napisał(a):mówię wam.....to oni dali Busta w mordę, a teraz mówią, że to on kogoś pobił ; ) ;P

zwieR.Z. napisał(a):Mike napisal na swoim blogu, ze Busta nie zostal wykopany, ale musial opuscic PR ze wzgledu na jakies nagromadzone problemy...
LFKP napisał(a):Ja mam tak spaczoną psychikę, że nawet coś takiego potrafię sobie wyobrazic
Chociaż wierzę w ich wizerunek 'grzecznych chłopaków', bo co do 'ułożonych' to mam wątpliwości xD

A co do tego co Majki napisał. Może go wyrzucili ale nie chciał by fani Busta go zabili więc powiedział że "Musiał opuścić (dom wielkiego brata) PR"

El Limon napisał(a):A co do tego co Majki napisał. Może go wyrzucili ale nie chciał by fani Busta go zabili więc powiedział że "Musiał opuścić (dom wielkiego brata) PR"
Parówanapisał(a):Tak.. sztywny się robi Mike na starość xD
Parówanapisał(a):Może coś w tym być

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości