Kozer napisał(a): Moze coś zaśpiewa przed smiercią?

Kozer napisał(a):Nic o Dark as Day to pewnie będzie gdzieś pod koniec roku. Najlepsze, że na IMDb nadal wpisany jest Mike jako Taxi Driver xD Będę się z tej akcji śmiał do końca życia
Frycas napisał(a):Mi się zdaję ,że normalnie Chaza do Saw-a by nie wzięli. Zrobili to na 100% bo wiedzieli ,że większość fanów to zobaczy bez względu na wiek.
Kozer napisał(a):Trochę tego ma.

Melliana napisał(a):Jest Mike, a Chestera nie ma.![]()
Melliana napisał(a):Jakby to zebrać do kupy, to może się uzbiera jakieś 5 minut.

Kozer napisał(a):jak myślisz, jak znowu dopisze, ale teraz Chestera, to znowu zapytają o to w wywiadzie?
Kozer napisał(a):sporo. wiecej niż ja.

Melliana napisał(a): Nie wiem, na wszelki wypadek dopisz jeszcze kogoś z LP, to będzie większe prawdopodobieństwo, że ktoś się tym zainteresuje. xD

Frycas napisał(a):Mi się zdaję ,że normalnie Chaza do Saw-a by nie wzięli. Zrobili to na 100% bo wiedzieli ,że większość fanów to zobaczy bez względu na wiek.
Już nie przesadzajmy, Chester nie jest aż tak bardzo sławny, żeby obsadzać go w filmie dla podniesienia oglądalności.
Coś mi się kojarzy, że był kiedyś taki news o tym jak Chester dostał się do "Piły" , ale nie chce mi się do teraz szukać.![]()
[Czytałam na zionie (ale wolę was, nie mam nawet tam konta nie przyszedł mi aktywacyjny) że jakiś członek LP (nie podali kto) znał reżysera i pogadał z nim że Chaz jest wielkim fanem serii Saw, a to prawda więc reżyser mu zaproponował czy nie chciał by zagrać... w tym cała filozofia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości