Pękła nam jakaś rura, lecz hydraulicy przyjadą ją naprawić dopiero jutro, bo dzisiaj już zakończyli pracę

KimKolwiek napisał(a):Poprawiłam matmę.

KimKolwiek napisał(a):Poprawiłam matmę.

Melliana napisał(a):Może ja zacznę zarabiać na pisaniu prezentacji na tematy o których nie mam zielonego pojęcia?

Hmm, ciekawe kiedy w końcu spotkam któregoś z Wojcików, bo przecież to ja na nich poluję odkąd przesiaduję w Lublinie

Kozer napisał(a): Ale jaki będzie totalny szok domyśla się pewnie Monisia czytając to - na fotelu pasażera siedzi nie kto inny jak Siekiera, znany każdemu z Ronda(i nie tylko jak widać na moim przykładzie) instruktor, uczący wcześniej wspomniane dziewczyny.

Melliana napisał(a):Jeśli już o instruktorach mowa, to wczoraj na parkingu widziałam mojego pierwszego instruktora (Kozer wie o co i o kogo chodzi). Odezwały się we mnie mordercze instynkty, ale na szczęście je poskromiłam.
Melliana napisał(a):Ej, Czarnula, może byś tak jeszcze z raz nie zdała? Byśmy sobie jeszcze z tydzień pojeździli. Z Tobą się tak fajnie jeździ.

Kozer napisał(a):W tym momencie Cię podziwiam, że wytrwałaś w spokoju![]()
Kozer napisał(a):bajerantjego teksty są kultowe

Rafau napisał(a):Wywiązała się dyskusja na temat najważniejszego instrumentu w zespole xD
Potem głosowaliśmy i wygrał bas.(tak wiem całkowicie bez sensu, ale trochę czasu zyskaliśmy na lekcji : D)

KimKolwiek napisał(a):Dostałam płytę ze studniówki. Słodki jezu...
Trzeba się tego pozbyć jak najszybciej i nigdy do tego nie wracać.

ekhemi
KimKolwiek napisał(a):Dostałam płytę ze studniówki. Słodki jezu...
Trzeba się tego pozbyć jak najszybciej i nigdy do tego nie wracać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość