Czego wam najbardziej brakuje?

(BBB, Chazy Chaz, Spike Minoda, PhiPhi, Bourdie, Mr Hahn)

Postprzez Kozer w 27 Kwi 2011 21:04

mlodyworus napisał(a):(któryś numer popcornu)

sorry, ludzie w naszym wieku(>13) nie czytają takich gazetek :lol:
/niqus/ "ludzie w naszym wiku" czytają tylko Times'a i Gazetę Prawną :P
oh please, jak miałam 14 lat to kupowałam Bravo i popcorny, jeśli były w nich plakaty albo artykuły które mogły mnie zainteresować :P

//kozer: tego nie mówię, sam czytałem takie gazety, ale dziś patrze na nie krzywym okiem, im prędzej się z nich wyrośnie tym lepiej ;p
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Re: Czego wam najbardziej brakuje?

Postprzez 11chester11 w 18 Maj 2011 15:45

bbartek napisał(a):Disco Polo! :mrgreen:

Ten tekst mnie rozwalił! Co do reszty... Popieram was. ATS to świetna płyta inna niż dotychczasowe i dlatego jest świetna. To że chłopaki próbują czegoś nowego dobrze o nich świadczy. Każde oblicze Linkinów jest niesamowite. To właśnie za to ich tak kocham! Nie mam ulubionej płyty bo każda jest idealna! Lecz wkurzają mnie pokemony i FG które po przesłuchaniu jednej łagodniejszej piosenki z ATS "lovCiajĄ CheSterrka (może być też Mike, ale najczęściej Chester)" a tych jest coraz więcej. Uwielbiam go ale bez przesady... :P
I take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear/for the last time
I won't trust myself with you

Dzięki wam chce mi się żyć...
Awatar użytkownika
11chester11

Dołączenie: 15 Maj 2011 11:42
Miejscowość: Mała wieś na Dolnym-Śląsku

Postprzez Frycas w 05 Cze 2011 12:11

FG które po przesłuchaniu jednej łagodniejszej piosenki z ATS "lovCiajĄ CheSterrka (może być też Mike, ale najczęściej Chester)"

I kto tu ma nick 11chester11 ? ;]
.
W Linkin Park brakuje mi jedynie ich dawnego brzmienia. Nowe nie jest złe . Można powiedzieć ,że nawet lepsze ,ale i tak nie jest to te same LP co kiedyś. Wrzaski Chestera, ostry rap Mika, popisy Hahna itd.
ImageImageImage
Awatar użytkownika
Frycas

Dołączenie: 24 Paź 2010 17:31
Miejscowość: Bindhyabasini

Poprzednia

Powróć do Zespół

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości