grzesczes1 napisał(a):Chociaż są takie dziewczyny, które właśnie pociąga moja orientacja. Nie myślicie że to troche dziwne?
A jesteś pewny, że te dziewczyny są heteroseksualne?
grzesczes1 napisał(a):Chociaż są takie dziewczyny, które właśnie pociąga moja orientacja. Nie myślicie że to troche dziwne?
puszka napisał(a):A jesteś pewny, że te dziewczyny są heteroseksualne?

Wiem, ale nie będę przecież latał po ulicy z nożem i mordował wszystkich, którzy wykazują oznaki gejostwa...
puszka napisał(a):grzesczes1 napisał(a):Chociaż są takie dziewczyny, które właśnie pociąga moja orientacja. Nie myślicie że to troche dziwne?
A jesteś pewny, że te dziewczyny są heteroseksualne?
Saika napisał(a):najlepsze jest to, że jako płody jesteśmy... dziewczynkami. Dopiero później (acz jeszcze przed narodzeniem) hormony uaktywniają chromosomy X i Y...

To zależy co rozumiesz przez pojęcie "niechęć" bo można to rozumieć w różny sposób. Ja np. jestem niechętny francuzom, powodów wyliczać nie będę. Ale to nigdy nie przekroczy kibicowaniu przeciwnej drużynie w meczu lub nabijania się z ich głupawego języka.A ja się ostatnio spotkałem z niechęcią do żydów 'bo tak'. No i weź tu nie szczędź nerwów na takich.
Borderland napisał(a): Ja np. jestem niechętny francuzom, powodów wyliczać nie będę. Ale to nigdy nie przekroczy kibicowaniu przeciwnej drużynie w meczu lub nabijania się z ich głupawego języka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości