w niemczech jest tzw. "secret concert". bilety można wygrać w konkursie i przez LPU. nie znam szczegółów, nie pytać o nie, bo to są informacje od AnyPHX i ShireRock z Twittera. ale podobno mają wpaść do tych krajów, gdzie LP rzadko bywało albo w ogóle. jest szansa na polskę, ale też nie padły żadne konkrety. trzeba wypatrywać informacji.
Może jakaś szansa jest na koncert w polsce jest gdyż w Łodzi jest nowa duża Hala w której były Mistrzostwa Europy w piłce siatkowej i się dobrze sprawdziliśmy
Pomarzyć zawsze można... Chociaż zdziwiło by mnie mocno gdyby się okazało,że u nas zagrają. Myślę że w Europie będą grać przede wszystkim tam gdzie będą mieli zapewniona dużą publike, a wierni fani z Polski i tak jak będzie trzeba to pojadą do Niemiec na koncert...
moim zdaniem jest jedna jedyna szansa na koncert dbs w polsce a mianowicie na Woodstocku tylko trzeba jakoś przekonać jurka aby ich zaprosil. Publika duża cel ok może sie zgodzą przecież to też jest dla nich jakaś promocja
spam. nie ma szansy na koncert DBS w Polsce, bo to poboczny projekt Chestera - LP jest jego głównym zespołem, w którym gra, wiesz? poza tym - nie sądzę, żeby koncert na niewielkim festiwalu w niewielkim kraiku, obok niewielkich gwiazdek był dla nich gigantyczną promocją - już prędzej dla samego Woodstock'u