A widzisz zwierzu, jednak jest jakieś podobieństwo miedzy AOW a DY

zwieR.Z. napisał(a):A widzisz zwierzu, jednak jest jakieś podobieństwo miedzy AOW a DY
Bartaz, jak Ty w taki sposób do tego podchodzisz, to w prawie każdych dwóch losowo wybranych piosenkach znajdziesz jakieś podobieństwo.
Proszę, tutaj masz fragmenty ścieżek z Angels Of War i Discover Yourself: http://www.mediafire.com/?zzwzhzymvqm
Jeżeli uważasz to za rażące podobieństwo, to naprawdę nie wiem jak wytrzymujesz, że w większości kawałków LP jest na przykład perkusja, czy gitara.
U Ciebie jest to ten sam dźwięk

Nie , nie przesłucham go
bo wiesz.. zauważyłem, że i tak nie dojdziemy do porozumienia. Więc wolałbym skończyć już to.

zwieR.Z. napisał(a):Jeżeli uważasz to za rażące podobieństwo, to naprawdę nie wiem jak wytrzymujesz, że w większości kawałków LP jest na przykład perkusja, czy gitara.

bartaz napisał(a):Ta? To powiedz mi w którym momencie się tak zachowałem.
bartaz napisał(a):Wiesz, ja już na twoje teksty nie reaguje. Więc czy byś to zrobił dla dowartościowania czy nie i tak nie zauważe różnicy.
bartaz napisał(a):Nagadałeś sie? Dowartościowałeś sie? Świetnie,ja i tak wiem swoje.
---to...muszę Ci powiedziec ale zachowałeś się jak 9 latek,i pokazałeś totalny brak szacunku do starszej osoby....bartaz napisał(a):Wiem,że zazdrościsz,ale nie musisz tego udowadniać
bartaz napisał(a):Nie , nie przesłucham go![]()
bo wiesz.. zauważyłem, że i tak nie dojdziemy do porozumienia. Więc wolałbym skończyć już to.

bartaz napisał(a):Tylko, że jest mała różnica. U Ciebie jest to ten sam dźwięk, a gitara / perkusja w utworach LP jest zróżnicowana czy tam różnie przefiltrowana
Powróć do Muzycznie i wizualnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości