niqus napisał(a):przepraszam, ale mam ochotę wybuchnąć opętańczym śmiechem xD
Dead_Slayer napisał(a):Niqus - ja jak to ujelas "zniecierpliwilem sie" tego lata i nie wiem co o tym myslec. Ona nawet nie byla moja dziewczyna. Teraz zerwala kontakt ze mna. Sam z reszta do tego doprowadzilem. A ja probuje sie usprawiedliwic. Zazdroszcze ci takiego zwiazku... Ale moj czas jeszcze na to nadejdzie.
Borderland napisał(a):awet nie wiesz ile bym dał by chociaż na chwilę powrócić do tamtych czasów.
Dead_Slayer napisał(a):I tak jak przyjdzie co do czego i bede mial okazje to nie zrezygnuje... Jak by to powiedziec... czemu mam sobie odmawiac? Spodobalo mi sie... I moze z prostytutka bym tego nie zrobil, ale nadal utrzymuje swoje zdanie co do seksu niletnich. Zycie jest krotkie, trzeba z niego kozystac poki moge.

A jak masz popęd to się masturbuj, to musi Ci wystarczyć niestety
Kozer napisał(a):że warto czekać do momentu, gdy uznamy że jesteśmy pewni co do partnera,

Headshot napisał(a):Tylko nie za dużo
Headshot napisał(a):Poza tym są inne rzeczy niż seks ... Czemu by się nie ,,pobawic'' na początek ?

Czemu nie? Jak ma taką potrzebę to lepsze to niż napastowanie
Dead_Slayer napisał(a):Uzależnienie od masturbacji to też kiepska sprawa.

Kozer napisał(a):To też dobry pomysł, tylko kiedyś się znudzi
Dead_Slayer napisał(a):No to walimy gruchę codziennie po 3 razy!![]()
Kozer napisał(a): Fakt - umiar musi jakiś być. I uzależnienie to faktycznie nic fajnego

Masz spory popęd ...
Kiedyś tak, ale to też fajna sprawa
Ręka nie ma uczuć, ale kobieta tak
Dead_Slayer napisał(a):Zdziwiłbyś się. Czasem bywa odwrotnie.
Dead_Slayer napisał(a):Przez pewną newsmankę źle zinterpretowany i oczywiści musiała się uczepić

A ciekawy jestem - czy tylko ja noszę w portfelu jedną?
Odchodząc od tematu masturbacji, ostatnio się dowiedziałem o ciąży dwóch koleżanek, obie czwarty miesiąc. Jedna na tabletkach, druga na 'czysto'. Także panowie, mimo wszystko, pamiętajcie o prezerwatywach.
Hahaha, opisując tak jakąś kobietę, bardziej by mi to zapadło w pamięci niż porównanie jej do zimnego kamienia

Dead_Slayer napisał(a):Ale ja nie noszę w portfelu.
Dead_Slayer napisał(a):U mnie w szkole tylko jedna dziewczyna. Ale nie znam jej.

Kozer napisał(a):Ja portfel mam zawsze przy sobie![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości