Dziewictwo/Sex

(wypowiedz się)

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 30 Maj 2011 18:52

Ja sobie tu żartuje, używam mojego codziennego slangu i tyle. Doobra, koniec tematu. Moje zdanie na ten temat znamy. Twoje też.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24
Miejscowość: Gdańsk

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 28 Sty 2012 14:26

Seks to sama zabawa do której zmusza nas nasz organizm. I tyle. W d**** z moralnością. Chodzi o zabawę i satysfakcję, a w małżeństwie o potomstwo. Dziękuję.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Borderland w 28 Sty 2012 15:56

Dead: Jak należy traktować twój obecne post w świetle twoich wcześniejszych wypowiedzi w tym temacie?
Life's a piece of shit, when you look at it
Life's a laugh and death's a joke it's true.
Awatar użytkownika
Borderland

Dołączenie: 28 Maj 2009 10:47

Dziewictwo/Sex

Postprzez niqus w 29 Sty 2012 11:47

przepraszam, ale mam ochotę wybuchnąć opętańczym śmiechem xD

stronę wcześniej, Dead pisał, że jego dziewczyna chce, aby zaczekali z seksem aż skończą 17 lat, a w temacie o miłości się produkował, że jeśli ktoś ma 14 lat i już się czuje gotowy, to powinien spróbować

coś mi się widzi, że hormony w młodym człowieku buzują i już się zniecierpliwił :]
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

Dziewictwo/Sex

Postprzez Borderland w 29 Sty 2012 11:54

To proste: Idea przegrała z rządzą :P Mnie to bardziej ciekawi, czym uzasadni swoją zmianę i jak się odniesie do swoich wcześniejszych postów
Awatar użytkownika
Borderland

Dziewictwo/Sex

Postprzez niqus w 29 Sty 2012 12:49

może nas po prostu zignoruje? ;D

mnie zastanawia, czy on bardziej chce przekonać nas, czy samego siebie o racji swoich aktualnych przekonań. Coś na zasadzie "Skoro oni się ze mną zgadzają, to moja dziewczyna też się zgodzi i mi pozwoli na coś więcej"
to trochę smutne, bo związku nie powinno się mierzyć seksem. Przykładowo: ja i mój chłopak długo ze sobą byliśmy, nim poszliśmy do łóżka (ja mam 22 lata, a on 25 i nigdzie nam się nie spieszyło), ale w międzyczasie przeżyliśmy kilka przygód i byliśmy wystawieni na próby (nie, nie mam na myśli przygód seksualnych, tylko zwroty w naszym związku), to nas tylko wzmocniło i pokazało nam, że możemy na sobie polegać

w skrócie, pozwólcie że zacytuję pewną piosenkę:
Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże.
Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze.
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dziewictwo/Sex

Postprzez Borderland w 29 Sty 2012 13:52

Myślę, iż społczeństwo pod tym względem jest strasznie zakłamane. Tj. stara się jednocześnie promować takie hasła jak wierność i poświęcenie rodzinie, a z drugiej stara się promować atrakcyjność i wszelkie symbole dużej sprawności seksualnej. I teraz rodzi się pytanie: Jak mam dawać świadectwo swojej dobrej kondycji, odrzucając od siebie kobiety inne niż moja wybranka? Już samo odrzucenie takiej oferty czyni mnie "mniej męskim"

Generalnie to jestem za tym, aby odrzucenie na zasadzie "sory, ale jest w moim życiu ktoś inny" nie było traktowane jako kosz, gdyż osoba odrzucająca nie kieruje się negatywnymi odczuciami wobec ciebie, tylko poczuciem obowiązku. Wy kobiety, też nie ułatwiacie nam zadania. Wyobraźmy sobie hipotetyczną sytuację, iż facet w 100% w sposób niezamierzony wchodzi do łazienki, gdzie kąpie się dla niego atrakcyjna kobieta. Jaki on ma wtedy wybór? Albo się nie odwróci i wtedy będzie chamem, bo myśli tylko o jednym, lubi sobie popatrzeć itp. Natomiast jeśli się odwróci i będzie udawał, ze to nie robi na nim wrażenia, to jest chamem, bo potraktował ją jak pasztet, przez niego czuje się nieatrakcyjna itp... I co w tej sytuacji zrobić?
Awatar użytkownika
Borderland

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 31 Sty 2012 16:00

Taak, tylko ze wypowiedzi z poprzedniej strony sa sprzed kilku miesiecy.

Niqus - ja jak to ujelas "zniecierpliwilem sie" tego lata i nie wiem co o tym myslec. Ona nawet nie byla moja dziewczyna. Teraz zerwala kontakt ze mna. Sam z reszta do tego doprowadzilem. A ja probuje sie usprawiedliwic. Zazdroszcze ci takiego zwiazku... Ale moj czas jeszcze na to nadejdzie.

Borderland - ciezko to ladnie uzasadnic. Wydarzylo sie to i owo, zobaczylem jaka jest isttota tego wszystkiego. Stracilem po prostu wiare w czystosc i dziewictwo. Wiec teraz lepiej korzystac z tego co zostalo. A moze kiedys bede mial szczescie byc w takim zwiazku jak niq.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez niqus w 31 Sty 2012 16:37

Dead, jeszcze raz - ile masz lat? 14, tak?
Ja w twoim wieku wciąż z resztą klasy chichotałam na lekcjach biologii dotyczących rozmnażania. Dopiero w liceum zaczęłam rozglądać się za facetami i z kilkoma prowadzałam się za rękę (bo "związkiem" tego nie nazwę). Nie czuj się urażony, jeśli ci powiem, że nie jesteś w najlepszym momencie na szukanie partnera/partnerki na całe życie, bo hormony buzują (to smutna prawda, że głupie hormony wpływają na nasz sposób myślenia i czasem jak z perspektywy czasu patrzę na moje zachowania, to nie potrafię ich niekiedy racjonalnie wytłumaczyć), dopiero układasz sobie priorytety, nie poznałeś samodzielnego życia i nie wiesz, czego chcesz od drugiej osoby.
Teraz może ci się wydawać, że ludzie wiążą się tylko dla prokreacji, bądź samego seksu, ale z czasem zobaczysz, że ludzie wiążą się, bo jest po prostu łatwiej brnąc przez życie, jeśli masz kogoś u boku, kto cię wesprze, doradzi i zapewni bezpieczeństwo.
Teraz, większość z tych potrzeb masz zaspokojone przez rodziców (pieniądze, bezpieczeństwo, pomoc), więc nie masz po co szukać pary (no, chyba że potrzebujesz czułości, albo faktycznie liczysz na niezobowiązujący seks)

Odpowiesz, że "nie szukasz zobowiązania na całe życie". Skoro więc zakładasz, że ten związek nie przetrwa, to po co w ogóle się wiązać w tym wieku? Dla seksu? W tym tempie to w wieku 25 lat nie będziesz w stanie się konwencjonalnie zaspokoić.
W przyszłości będziesz narzekać, że dzieciństwo się tak szybko skończyło, bo goniłeś za dorosłością.
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dziewictwo/Sex

Postprzez Borderland w 31 Sty 2012 18:56

Podpisuję się rękoma i nogami pod tym, co napisała niqus. Kiedy byłem w twoim wieku, byłem przekonany, że jestem już duży, stary i doświadczony przez życie, nawet nie wiesz ile bym dał by chociaż na chwilę powrócić do tamtych czasów.

Nie zawsze w życiu będzie dobrze, czasem zranią ciebie inni, czasem to ty będziesz tym złym. Wiem że w obu przypadkach nie jest to nic przyjemnego, natomiast musisz pamiętać o jednym: świat idzie swoim tempem. Nie możesz obrażać się na wszystkich dlatego że nie podoba ci się rzeczywistość.

Jeśli chodzi o mnie, to być może nie jestem najlepszym przykładem, gdyż poszliśmy do łóżka już na pierwszej randce. Natomiast od tego czasu oboje wrzuciliśmy na przetrzymanie, dzięki temu nasz związek jest głębszy. Przez ten okres zrozumiałem że zależy mi na niej i że zamierzam zbudować coś trwałego, wielowymiarowego. Nie wiem czy w innej sytuacji było by to możliwe.
Awatar użytkownika
Borderland

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 01 Lut 2012 01:22

Rozumiem... No oczywiscie macie rację. Powinienem przystopowac. Jedyny moj zwiazk jaki moge nazwac dojrzalym byl taki jak opisywaliscie. Wsparcie, wspolne zrozumienie, pomoc. Bylismy swoimi najlepszymi przyjaciolni. Mielismy smiale plany na przyszlosc. Nigdzie nam sie nie spieszylo. Bylismy blisko, ale seks mial byc za kilka lat, gdy dorosniemy. Sami i do siebie. Nie wydawalo mi sie by to moglo sie skonczyc. A jednak. Ale zakonczylismy to rownie dojrzale. A potem juz opuscily mnie te idee. Z tego co widze jestem z was najgorszy, bo wspolzylem z, owszem, bliska mi dziewczyna, lecz tylko przyjaciolka 2 razy. Bez zadnego zwiazku. I chociaz polaczylo nas to bardzo to i tak nic z tego nie wyszlo. Tak niq, hormony. Napiecie seksualne. Dlatego utrzymywalem ze kieruja nami instynkty. Ja nie potrafilem ich opanowac. I nadal ciezko mi to idzie. A teraz sam nie wiem co mysleć. Rozumiem wasze rady, pojmuję, ze macie racje. Ale ja sam musze do tego dojsc. Bo czasem mam ochote przeleciec sobie nawet prostytutkę, ale bywaja momenty gdy wstydze sie swych mysli. Z reszta... Wlasinie ta byla dziewczyna na jej urodzinach gadala mi ze sie zmienilem, ze tylko mi seks w glowe i takie tam... Wtedy do niej tez sie dobieralem. Ech... zalosny jestem.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez niqus w 01 Lut 2012 10:44

nie, po prostu jesteś zagubiony, bo jeszcze sam nie wiesz, czego chcesz i czego powinieneś oczekiwać od życia.
Po co się tak spieszysz do dorosłości? Masz 14 lat, graj w gry komputerowe, idź pojeździć na desce, pograj z kumplami w piłkę, załóż zielnik... Jak będziesz dorosły, to nie będziesz mieć na to czasu, chęci, albo pieniędzy i stwierdzisz że zmarnowałeś dzieciństwo.
Tak, bo wciąż jesteś dzieckiem, czy to ci się podoba, czy nie.
Więc idź się wygłupiać, póki jeszcze możesz, bo wprawdzie bycie dorosłym daje wiele przywilejów, ale odbiera mnóstwo małych przyjemności.
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 01 Lut 2012 17:32

Ide pobawic sie żolnierzykami...

I tak jak przyjdzie co do czego i bede mial okazje to nie zrezygnuje... Jak by to powiedziec... czemu mam sobie odmawiac? Spodobalo mi sie... I moze z prostytutka bym tego nie zrobil, ale nadal utrzymuje swoje zdanie co do seksu niletnich. Zycie jest krotkie, trzeba z niego kozystac poki moge.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Headshot w 06 Lut 2012 21:24

niqus napisał(a):przepraszam, ale mam ochotę wybuchnąć opętańczym śmiechem xD

Ja też :lol2:

Dead_Slayer napisał(a):Niqus - ja jak to ujelas "zniecierpliwilem sie" tego lata i nie wiem co o tym myslec. Ona nawet nie byla moja dziewczyna. Teraz zerwala kontakt ze mna. Sam z reszta do tego doprowadzilem. A ja probuje sie usprawiedliwic. Zazdroszcze ci takiego zwiazku... Ale moj czas jeszcze na to nadejdzie.

Gdzie moralność Grzesia ?! :shock:

Borderland napisał(a):awet nie wiesz ile bym dał by chociaż na chwilę powrócić do tamtych czasów.

O tak to był zajebisty wiek

Dead_Slayer napisał(a):I tak jak przyjdzie co do czego i bede mial okazje to nie zrezygnuje... Jak by to powiedziec... czemu mam sobie odmawiac? Spodobalo mi sie... I moze z prostytutka bym tego nie zrobil, ale nadal utrzymuje swoje zdanie co do seksu niletnich. Zycie jest krotkie, trzeba z niego kozystac poki moge.

Słuchaj ...
Myślę, że gdybym był w twoim wieku i miał taką pokusę ... cóż ciężko byłoby odmówić.
Dlatego cieszę się, że w twoim wieku nie miałem zbyt dużęgo powodzenia wśród dziewczyn.
Obecnie jestem w związku ze wspaniałą dziewczyną i co mam ci powiedzieć ... nie ma pokusy ? Jest ! I jej uległem ...
I nie czuje winy , bo wiem, że to był dobry moment, bo czułem jej całkowite zaufanie, bezgraniczne i bez tego
nie byłbym w stanie tego zrobić osobie którą kocham ponad życie .

Jedyna rada Grzesiu to teraz unikanie dziewczyn takich które ... no .. chcą ... wiesz co mam na myśli
Jeśli nie dajesz sobie rady ze swoim popędem to cóż ... spróbuj się jakoś zaspokoić
Image
Headshot

Dołączenie: 06 Lip 2010 17:02

Dziewictwo/Sex

Postprzez Kozer w 17 Lut 2012 15:46

A ja powiem, że warto czekać do momentu, gdy uznamy że jesteśmy pewni co do partnera, że ufamy mu już na tyle, bo rozebrać się przed nim i by on/ona mogła zrobić to samo nie czując wstydu, w trakcie seksu spojrzeć sobie w oczy i zobaczyć ten 'spokój', wiedzieć że to co zrobimy nie wpłynie na nas ani trochę. Dla niektórych to jest przeżycie, są pary którym to nie wychodzi za pierwszym razem tak jakby tego chciały, są problemy, dlatego wolałbym, by doszło do tego w momencie, gdy wiem że dziewczyna mnie akceptuje takiego, jakim jestem. No i u mnie na przykład seks z dziewczyną, z którą bym nie był albo widzę ją czwarty raz, nie wchodziłby w grę, w ten sposób mam 19 lat i nadal nie miałem okazji 'zamoczyć'. A jak masz popęd to się masturbuj, to musi Ci wystarczyć niestety.
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Dziewictwo/Sex

Postprzez Headshot w 18 Lut 2012 12:37

A jak masz popęd to się masturbuj, to musi Ci wystarczyć niestety

Tylko nie za dużo ;)

Kozer napisał(a):że warto czekać do momentu, gdy uznamy że jesteśmy pewni co do partnera,

Dokładnie ...
Stopniowe poznawanie się nawzajem .
U mnie to trwało ... około 5 miesięcy
Poza tym są inne rzeczy niż seks ... Czemu by się nie ,,pobawic'' na początek ?
Image
Headshot

Dziewictwo/Sex

Postprzez Kozer w 19 Lut 2012 00:57

Headshot napisał(a):Tylko nie za dużo

Czemu nie? Jak ma taką potrzebę to lepsze to niż napastowanie :P

Headshot napisał(a):Poza tym są inne rzeczy niż seks ... Czemu by się nie ,,pobawic'' na początek ?

To też dobry pomysł, tylko kiedyś się znudzi :)
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 20 Lut 2012 20:36

Czemu nie? Jak ma taką potrzebę to lepsze to niż napastowanie

No to walimy gruchę codziennie po 3 razy! :P
/Melliana/ jest wiele kulturalniejszych określeń, może zacząłbyś je stosować? Ile razy mam Ci jeszcze zwracać uwagę na słownictwo zanim wreszcie to do Ciebie dotrze? :evil:

Dajcie spokój :) . Masturbacja to dobry sposób, ale jak mówi Headshot nie należy przesadzać. Uzależnienie od masturbacji to też kiepska sprawa.
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Kozer w 21 Lut 2012 00:56

Dead_Slayer napisał(a):Uzależnienie od masturbacji to też kiepska sprawa.

No fakt, bo wtedy w gruncie rzeczy nie kontrolujesz popędu, dajesz mu upust kiedy chcesz, potem w związku możesz mieć problem przez to. Fakt - umiar musi jakiś być. I uzależnienie to faktycznie nic fajnego :P
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Headshot w 22 Lut 2012 21:59

Kozer napisał(a):To też dobry pomysł, tylko kiedyś się znudzi :)

Kiedyś tak, ale to też fajna sprawa :)

Dead_Slayer napisał(a):No to walimy gruchę codziennie po 3 razy! :P

:szok:
Masz spory popęd ...

Kozer napisał(a): Fakt - umiar musi jakiś być. I uzależnienie to faktycznie nic fajnego :P

Ręka nie ma uczuć, ale kobieta tak ;)
Image
Headshot

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 22 Lut 2012 22:38

Masz spory popęd ...

To był żarcik. :D Przez pewną newsmankę źle zinterpretowany i oczywiści musiała się uczepić :ayfkm:

Kiedyś tak, ale to też fajna sprawa

Muahaha! Walenie gruchy. Czy tylko mnie ta nazwa tak bawi? :D Jasne, że fajna zabawa! Przecież do tego to ma służyć.

Ręka nie ma uczuć, ale kobieta tak

Zdziwiłbyś się. Czasem bywa odwrotnie. (Nie uwłaczając płci żeńskiej. Chodzi mi tutaj o konkretny typ człowieka - bezuczuciowy dla innych)
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Kozer w 23 Lut 2012 00:48

Dead_Slayer napisał(a):Zdziwiłbyś się. Czasem bywa odwrotnie.

Hahaha, opisując tak jakąś kobietę, bardziej by mi to zapadło w pamięci niż porównanie jej do zimnego kamienia :P

Dead_Slayer napisał(a):Przez pewną newsmankę źle zinterpretowany i oczywiści musiała się uczepić

Humanistka :P

Odchodząc od tematu masturbacji, ostatnio się dowiedziałem o ciąży dwóch koleżanek, obie czwarty miesiąc. Jedna na tabletkach, druga na 'czysto'. Także panowie, mimo wszystko, pamiętajcie o prezerwatywach.

A ciekawy jestem - czy tylko ja noszę w portfelu jedną? :P
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Dead_Slayer w 23 Lut 2012 18:39

A ciekawy jestem - czy tylko ja noszę w portfelu jedną?

Po jednym razie bez gumeczki, wolę mieć zawsze przy sobie w razie ,,W". Ale ja nie noszę w portfelu. :P

Odchodząc od tematu masturbacji, ostatnio się dowiedziałem o ciąży dwóch koleżanek, obie czwarty miesiąc. Jedna na tabletkach, druga na 'czysto'. Także panowie, mimo wszystko, pamiętajcie o prezerwatywach.

U mnie w szkole tylko jedna dziewczyna. Ale nie znam jej.

Hahaha, opisując tak jakąś kobietę, bardziej by mi to zapadło w pamięci niż porównanie jej do zimnego kamienia

,,Kobieta jest jak ręka" :troll:
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Kozer w 23 Lut 2012 18:56

Dead_Slayer napisał(a):Ale ja nie noszę w portfelu.

Ja portfel mam zawsze przy sobie :P

Dead_Slayer napisał(a):U mnie w szkole tylko jedna dziewczyna. Ale nie znam jej.

Tylko jedna jest ze szkoły, druga jest wiele starsza :) No i ta pierwsza, rok młodsza ode mnie, nie wstydzi się ciąży, cieszy się ;) Miło się patrzy na to :)
Image
Awatar użytkownika
Kozer

Dziewictwo/Sex

Postprzez Headshot w 23 Lut 2012 22:13

Kozer napisał(a):Ja portfel mam zawsze przy sobie :P

Hm ...
To ja bym musiał nosić ze sobą szafę xD
Image
Headshot

PoprzedniaNastępna

Powróć do Poważne dyskusje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości