przez numetalpl w 25 Wrz 2011 16:18
Ludzie sie jarają, bo chłopaki mają kopa, i kopią dupska wszystkim DNOM które lecą w radiach i w telewizyjnych vivkach, w końcu ta muzyka wkroczyła na antene : DDDD
Nawet żałuję że nie ogladałem tego, ciekaw jestem kto występował przed nimi, w każdym razie jeżeli byłoby więcej takich bandów w tym programie, to będę oglądał.
I o co chodzi Ci z tym : w losowym momencie lecimy z inna piosenką : ?? jeżeli o przejście w clean voice, to było to idealne, drugi najlepszy moment w utworze, oczywiście nie mówie tutaj o całym czystym śpiewaniu, bo wyszło przeciętnie, ale o samym przejściu, po growlu gaśnie elektryk i idzie perka, po czym gdy kolo przekracza granice śpiew-krzyk, wchodzi łagodne brzdękanie, które tez jest fajną melodyjką, wpadającą w ucho, generalnie przy tej częsci czystej szło by sie pogibać, gdyby tylko ja dopracować, zaraz po tym następuje punkt kulminacyjny, najlepszy moment, znane właśnie z tej muzyki, kłiiiii !!! naprawdę genialne, jest cała masa zespołów deathcorowych które wykorzystują ten motyw, ale im wyszło to niesamowicie. Osobiście jaram się, no co fakt to fakt, zero koncertów mają na koncie, zareklamować się troszke chcieli, ale to dobrze, wokalista jest kozak, więcej takich ludzi na naszej scenie.
P.S
Propsy dla Kory, bo jako jedyna się orientowała, z tym core'em.