Kolejny genialny kawał.. tym razem powjeżdżajmy na perkusistów.
Basista podczas gry używa lewej półkuli mózgu, a gitarzysta prawej. Pewien basista zapragnął grać na gitarze, więc poszedł do szpitala na operacje zamienienia półkul mózgu. Niestety operacja się nie powiodła i lekarze musieli usunąć cały mózg muzyka. Facet obudził się z narkozy i nagle krzyczy: -Gdzie są moje pałeczki?!!
Rozmowa mojego kolegi ze swoim bratem ciotecznym na steam, jego brat ma 14 lat... Cartman: the door is everything kRZYL: ?? Cartman: the door is everything!! kRZYL: ?? Cartman: theeee doorrrr is everythinggg!!!!!!!!!!!!!!!11 Cartman: drzwi sa wszystkim... Cartman: the door is everything! Cartman: ale ty ulow kRZYL: everything co to znaczy??' ---------------------------- http://komixxy.pl/1756/FUUUUU-WTC hahahh xD
You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny
Piątek rządzi. Tak przy okazji Ci goście mieszkają blisko mojej szkoły, wiem gdzie kręcili niektóre sceny (m. in. właśnie u mnie w szkole ).
You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny