kinialp napisał(a):ja mam koszulke , przypinkę i pełno plakatów : d
To fajnie, że masz, ale inni użytkownicy <w tym i ja> z pewnością byliby bardziej zainteresowani tym skąd to masz, a nie co masz. To tak na przyszłość, jeśli trudno zrozumieć
ja mam 2 koszulki,naszywkę,3 płyty,wisiorek,pełno wycinków,plakaty,naklejki... i to by było jak na razie na tyle,ale to nie koniec rzecz jasna,np chcę jeszcze kubek i parę innych rzeczy;d ale to potem,bo teraz na płytkę dbs zbieram;d )
aaa skąd,czyli przeważnie to rockmetalshop.pl,polecam,mają świetneee rzeczy;)) płyty to już różnie,jedna w Paryżu,2 następne w normalnym sklepie muzycznym;) naszywka od koleżanki;d
na allegro też można znaleźc różne rzeczy;)) i wgl wystarczy wpisac w google gadżety z linkin park,czy co tam kto chce,i się na bank wyświetli;)
pozdrawiam;))
zwieR.Z.: Chcesz pobić jakiś rekord? 6 postów i już dwa ostrzeżenia. Przeczytaj regulamin.
Dokładnie wczoraj doszła do mnie koszulka LP, którą zamówiłem na rockmetalshop.com (gorąco polecam) i juz nie mogłem się powstrzymać żeby ją założyć, dlatego mam ją dzisiaj na sobie i świetnie się czuję
i've become so numb i can't feel you there become so tired so much more aware i'm becoming this all i want to do is be more like me and be less like you
Ja mam torbę i naszywkę stamtąd. u siebie w 'rockshopie' czyli saloniku ze wszystkim w sumie(są fajki wodne, koszulki, płyty -tam kupiłem meteore i ht) kupiłem dwie takie same naszywki, z czego jedną już podarowałem a drugą trzymam w szufladzie i nie chce mi się szukać szpilki do przyczepienia
mlodyworus, dałabyś zdjęcie tej koszulki ? Chętnie bym ją zobaczył . Ja gadżetów z LP nie posiadam. Jak dla mnie płyty są ważniejsze. Jak już to kupię torbę na laptop jak będzie...