witam serdecznie wszystkich na forum. mam do was pytanie odnośnie restauracji w warszawie. w jakich bywacie najczęściej i dlaczego? ktore restauracje lubicie najbardziej, ktore darzycie sympatią, sentymentem itp. piszcie o swoich wrażeniach i doświadczeniach. pozdrawiam.
A jeśli Ci powiem, że do restauracjii zazwyczaj chodzę tylko raz i raczej do nich nie wracam, to uznasz to za przydatne? W Warszawie dokładnie pamiętam tylko taką jedną kawiarnię na Alejach Jerozolimskich.
Jeśli fast foody to restauracje, to KFC w Wola Parku. Darzę ją wielkim sentymentem, ponieważ pobiłem tam rekord z kolegami, w wypiciu jak najwięcej kubków pepsi - całe 20 w trójkę.
You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny
Ojjj cieżko było. Siedzieliśmy tam przynajmniej 3 godziny, jak nie więcej. Ludzie się wkurzali i patrzyli z oburzeniem, bo mieliśmy burdel na stoliku. Najlepsze było, to jak się zachowywaliśmy po tych 20 kubkach. Zdecydowanie za dużo cukru w tym jest.
You'll Never Walk Alone! Kenny: "We won't be defensive (vs UTD)." Reporter: "Because you're at home?" Kenny: "No, because we're Liverpool." - King Kenny
osobiście bardzo lubię restaurację le regal na pradze. to taka niewielka knapka w stylu paryskim. naprawdę bardzo ładna i klimatyczna, ostatnio często chodzę tam z mężem taki mały paryż w warszawie.
Nas nigdy nie wyrzucili. W ogóle, personel się nigdy nie przyczepił, tylko czasami niektórzy klienci nas wyklinali, bo im się nie podobało nasze zachowanie i burdel na stole. Ahh, dobre czasy.
ja moge polecic różę wiatrów. poznałam tę restauracje stosunkowo niedawno ale żałuję że nie wcześniej bo jest naprawdę świetna. jedzenie, wystrój, obsługa, atmosfera, ogólnie wszystko jest idealne. polecam serdecznie.