Chciałbym zaprezentować moje demo "mash-up" Hands Held High vs Kenji. Proszę o komentarze i ogólne opinie.
- Kod: Zaznacz wszystko
http://vallentine.wrzuta.pl/audio/0cYrpJ2IUCB/demo_hhh_vs_kenji
http://vallentine.wrzuta.pl/audio/0cYrpJ2IUCB/demo_hhh_vs_kenji

Tak tylko ty piszesz, że zrobiłem Kenji Instrumental + HHH acapella
a jest na odwrót...
Instrumental jest HHH, a Kenji - acapella
Chyba to oznacza że Zwierzu na złość tak ocenia, to samo było z moimi kawałkami.

bartaz napisał(a):Chyba to oznacza że Zwierzu na złość tak ocenia, to samo było z moimi kawałkami.

Przed chwilą przesłuchałem kawałek i potwierdziły się moje wcześniejsze obawy. Kenji ma inne metrum i zwyczajnie nie pasuje do instrumentala HHH, który jest w 4/4. Kiedy robiłem swoje TRT-Mash-ups, to próbowałem wymieszać ten utwór z kawałkiem Korna i efekt był bardzo zbliżony, czyli marny.
zwieR.Z. napisał(a):Tak tylko ty piszesz, że zrobiłem Kenji Instrumental + HHH acapella
a jest na odwrót...
Instrumental jest HHH, a Kenji - acapella
Przed chwilą przesłuchałem kawałek i potwierdziły się moje wcześniejsze obawy. Kenji ma inne metrum i zwyczajnie nie pasuje do instrumentala HHH, który jest w 4/4. Kiedy robiłem swoje TRT-Mash-ups, to próbowałem wymieszać ten utwór z kawałkiem Korna i efekt był bardzo zbliżony, czyli marny.Chyba to oznacza że Zwierzu na złość tak ocenia, to samo było z moimi kawałkami.
Tak, jestem tak strasznie chorobliwie zazdrosny, że macie tak wspaniałe umiejętności, że specjalnie krytykuję Wasze utwory, mimo iż w rzeczywistości są idealne![]()
Bartaz, przestań się wreszcie doszukiwać jakiegoś drugiego dna w moich komentarzach i zaakceptuj fakt, że zajmując się czymś o wiele, wiele dłużej od Ciebie, mam nieco większe pojęcie na ten temat. Próbujesz wmówić mi zazdrość, a tak naprawdę jeśli ktoś tu komuś czegoś zazdrości, to tą osobą jesteś to Ty. Czepiasz się, że tylko chcę Ci dowalić, podczas gdy w rzeczywistości wielokrotnie dawałem Ci konkretne, szczegółowe rady. Kiedy krytykuję Twój utwór za to jak brzmi, to Ty odgryzasz się, że mój ma beznadziejny tytuł. Naprawdę, skończmy tę dziecinadę.
Zwierz, niepotrzebnie marnowałeś czas na pisanie tego. Jeśli myślałeś że mnie te "teksty" mnie zatkają to się grubo myliszA i powiedz mi ZwieR.Zu dlaczego akurat moje zdanie komentujesz na temat twojego zdania o utworze vallentine (??
) a nie np. niqus? I to jest właśnie dowód na to że ja i niqus mamy rację. Jesteś zazdrosny choć w 1% / 10000000%. Liczy się że w głebi siebie odczuwasz to. I się nie wymigasz. Jeżeli to nie prawda to jakbyś mógł, udowodnij to. No chyba że post niqus to była ironia to sorry, ale nie liczę na to

Powróć do Muzycznie i wizualnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości