Tak się boję
Zanim pójdę
Z pamiętnika młodej zielarki
Armagedon
Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Damy radę
Nic tu po nas
Słońce
Koniec
Ja do ciebie
A co wy o nich sądzicie?

Parówanapisał(a):Podobaja mi się ale niestety słuyszałam dotąd tylko 2 piosenki "milowy las" i jeszcze jakaś w radiu, ale nie podali tytułu :-/. Za to w wakacje zgłębię się w ich dyskografię
Ojkoniecznie...zapewniam się , że jest wiele jeszcze lepszych kawałków niż Milowy las ...przynajmniej według mnie...nie pożałujesz
Sway napisał(a):happysad co jakis czas koncertuje w krakowie podobnie z reszta jak i strachy na lachy ^^ (ktores z nich bylo teraz na juve nawet.. tylko nie pamietam ktore)
a ja lubie:
"nie puszcze cie, nigdzie sama stad nie pojdziesz,
zostaniesz tu ja bede czekal az usniesz.."
Łydka jest moim nr 1. chyba.. jesli chodzi o piosenki happysad
ChEsTeR_ napisał(a):wczoraj wyczytalem ze beda nagrywac dvd koncertowe w pażdzierniku w krakowie ... to chyba bedzie dobry termin zeby wybrac sie na ich koncercik
ChEsTeR_ napisał(a):ChEsTeR_ napisał(a):wczoraj wyczytalem ze beda nagrywac dvd koncertowe w pażdzierniku w krakowie ... to chyba bedzie dobry termin zeby wybrac sie na ich koncercik
jeee i mam juz bilecikpodobno zostalo juz baaardzo malo biletów
MC' napisał(a):ChEsTeR_ napisał(a):ChEsTeR_ napisał(a):wczoraj wyczytalem ze beda nagrywac dvd koncertowe w pażdzierniku w krakowie ... to chyba bedzie dobry termin zeby wybrac sie na ich koncercik
jeee i mam juz bilecikpodobno zostalo juz baaardzo malo biletów
Normalnie zazdroscic.
Ja praktycznie lubie wszyskie songi ich ale najczesciej slucham 'Milosc', 'Psychologa!', 'Lydka', 'Slonce', 'Ja do Ciebie' i 'Daleka droga w dol'. Ich album Nieprzygoda normalnie wymiata
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości