Iridescent Unofficial Video

(audio/video)

Postprzez Nightwolf w 29 Maj 2011 22:10

tak. mam ADHD i non stop coś tworzę a potem zamęczam ludzi swoimi produktami ;)
tym razem prezentuję video mojego autorstwa będące zlepkiem z urywków koncertowych i ujęć z trailerów do Transformers: Dark of the Moon, z remixem do tego filmu w tle ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ATrTZjnLNjQ
chcę tylko dodać na swoje usprawiedliwienie że jest to moje pierwsze music video
Awatar użytkownika
Nightwolf

Dołączenie: 30 Mar 2011 16:02

Postprzez niqus w 29 Maj 2011 23:45

jak na pierwszy raz, to wydaje się niezłe
ale co to za wersja Iridescent? nie przypominam sobie, by oryginał miał taki beat w tle O_o
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

Postprzez Nightwolf w 30 Maj 2011 00:06

remix specjalnie do Dark Of The Moon ;) został udostępniony kilka tygodni temu
Awatar użytkownika
Nightwolf

Postprzez ChazyCzesiek. w 30 Maj 2011 07:24

fajne jest:)
.tylko kawałki koncertówek są słabej jakości
You love the things I say I'll do -
The way I'll hurt myself again just to get back at
you
You take away when I give in
My life
My pride is broken
Awatar użytkownika
ChazyCzesiek.

Dołączenie: 15 Sie 2010 14:26

Postprzez Kozer w 30 Maj 2011 18:08

Fakt, słaba jakość :) Jeszcze popracować nad przejściami i płynnością scen według mnie a wideo będzie na 6 :)

A jak na pierwszy raz to chylę czoło :)
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez Nightwolf w 30 Maj 2011 18:24

dzięki :) ogólnie cieszę się że cokolwiek z tego wyszło, ale obiecuję że będę pracować dalej
Awatar użytkownika
Nightwolf

Postprzez ChazyCzesiek. w 30 Maj 2011 19:26

no trzymamy Cię za słowo:D
You love the things I say I'll do -
The way I'll hurt myself again just to get back at
you
You take away when I give in
My life
My pride is broken
Awatar użytkownika
ChazyCzesiek.

Dołączenie: 15 Sie 2010 14:26

Postprzez Juubi10 w 30 Maj 2011 23:10

eee zanim zaczniesz się za coś brać , to powinieneś się dowiedzieć co nieco o tym .

Montowanie - W czym to jest montowane o.O ? Jak Windows Movie Maker odpuść sobie prace , albo zmień program ...

Jakość - 480p ?? Tak jasne , oszczędzaj na jakości zapisując Teledysk . Po pierwsze , dobieraj sobie wszystko w dobrej jakości oraz zapisuj w co najmniej 720p .

Video - Każda zmiana akcji jest ukazana na jednym przejściu , jeżeli myślisz , że to dobrze to się MYLISZ !

Audio - Co do jakości nie mam zastrzeżeń , ale słowa nie pasują do Video , a w momentach refrenu zamiast przyspieszyć dalej dajesz wolne i nudne sceny , jednak muszę przyznać , że tutaj się postarałeś , chyba , że sam z siebie efekt wyszedł

Sens - eee czy ten cały teledysk ma jakiś sens ?? Jak tak to mnie uświadom .

Ocena jak na pierwszy raz 10/10 , bo mój 1 teledysk też był taki za pierwszym razem :) Jeżeli masz możliwość , zmień program na "Sony Vegas" , bo nie ważne jak jesteś dobry , w tym programie nie zrobisz nic dobrego , to tyle !
Awatar użytkownika
Juubi10

Dołączenie: 18 Gru 2010 13:59

Postprzez Nightwolf w 30 Maj 2011 23:44

Sens: bo ja wiem? pewnie gdybym miała trochę więcej fragmentów filmu to powstało by klasyczne Music Video jakich jest pełno na jutjubie :D a tak to po prostu zlepek z trailerów ozdobiony wycinkami z koncertów.
co do przejść: zabrakło mi odwagi by poeksperymentować trochę ;/
Co do programu: taak to Movie Maker który wszystko zapisuje w pliku WMV a potem przy kompresji na MPG jakość się cholernie traci ;/ i dzięki za radę :D zainstaluję na pewno
Że się głos rozjechał i w ogóle to wiem, jednak zabrakło mi cierpliwości by nad tym zapanować.
krytyka przyjęta, tylko z jednym się nie zgodzę: nie rób ze mnie faceta ;) wiem, że mam robota płci męskiej w avatarze i w podpisie ale... kurde :D
Awatar użytkownika
Nightwolf

Postprzez Juubi10 w 31 Maj 2011 22:17

Ooops przepraszam , nieoczekiwany zwrot ^ ^

Wiem , wiem ciężko jest wklejać fragmenty z koncertów , zważywszy na to , że większość jest w słabej jakości . Jak chcesz z YT ściągać , to tylko programem Free YouTube Download , ponieważ jestem bardzo zadowolony z jakości .

W Windows Movie Maker też można zapisać film w HD , ale potrzebujesz do tego :
http://emproductions.webs.com/downloads.htm

Wejdź w Windows Movie Maker i tam masz rozdzielczości HD do wyboru , wklejasz te pliki do C:\Program Files\Movie Maker\Shared\Profiles

Chyba , że gdzieś indziej instalowałaś Windowsa :)

Co do przejść w Windows Movie Maker , to nie baw się w to , bo to jest dziecinada , jakieś gwiazdeczki , najlepiej samemu takie rzeczy dopasować , by było prosto i dobrze .

To tyle na razie :D !
Awatar użytkownika
Juubi10

Dołączenie: 18 Gru 2010 13:59

Re: Iridescent Unofficial Video

Postprzez Nightwolf w 01 Cze 2011 16:23

Juubi10 napisał(a):Ooops przepraszam , nieoczekiwany zwrot ^ ^

Wiem , wiem ciężko jest wklejać fragmenty z koncertów , zważywszy na to , że większość jest w słabej jakości . Jak chcesz z YT ściągać , to tylko programem Free YouTube Download , ponieważ jestem bardzo zadowolony z jakości .

wiem, tego używam :D

Juubi10 napisał(a):W Windows Movie Maker też można zapisać film w HD , ale potrzebujesz do tego :
http://emproductions.webs.com/downloads.htm
Wejdź w Windows Movie Maker i tam masz rozdzielczości HD do wyboru , wklejasz te pliki do C:\Program Files\Movie Maker\Shared\Profiles

dzięki :D samo zapisanie w HD poprawiło video, urywki z koncertów się lepiej prezentują

Juubi10 napisał(a):Co do przejść w Windows Movie Maker , to nie baw się w to , bo to jest dziecinada , jakieś gwiazdeczki , najlepiej samemu takie rzeczy dopasować , by było prosto i dobrze .

To tyle na razie :D !

gwiazdeczki itd. faktycznie wyglądają słabo... kojarzy mi się z prezentacja do szkoły
Awatar użytkownika
Nightwolf

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości