Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że ktoś przeczyta.
Teraz wasza kolej...
EDIT : Zapomniałem napisać, że chętnie zobaczył bym też Across the Line i She Couldn't, ale to raczej niemożliwe i to bardziej do Setlisty marzeń.

niqus napisał(a):Setlista marzeń?

Black Dream napisał(a):smolarek ma trochę racjibo rozmawiamy o konkretnej trasie koncertowej, podczas której LP zagrają dość blisko Polski - a może i w końcu samej Polsce - więc fanklub mógłby wystosować do zespołu listę 3 czy 5 pięciu piosenek, które mogliby zagrać, żeby zadowolić fanów. Userzy z forum fanów Dream Theater tak uczynili, jak w zeszłym roku DT przyjechało do Bydgoszczy
Zrobili ankietę, wyłonili 3 utwory i zespół włączył je do setlisty.
Co prawda, LP ma chyba jakieś tam stałe setlisty, których nie zmienia, ale pogadać o tym na forum można. No i faktycznie jest 10. rocznica HT i jest więcej niż prawdopodobne, że LP będzie grało z tej płyty sporo piosenek - a przynajmniej DT tak robią na każdą rocznicę swojego albumu

Sori napisał(a):Trudno o tym mówić przed premierą ATS. :/

Black Dream napisał(a):Z HT EP albo Xero to raczej nic nie zagrająChyba nie mają tego w zwyczaju, trzeba patrzeć realistycznie. Oczywiście, fajnie by było usłyszeć Part of Me albo And One, jakbym już tam był, ale to się raczej nie stanie.

A co? Ten koncert w Polsce jest potwierdzony? Ja o czymś nie wiem?![]()
Black Dream napisał(a):A co? Ten koncert w Polsce jest potwierdzony? Ja o czymś nie wiem?![]()
Miałem na myśli ogólnie całą trasę.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości