aleksandra2611 napisał(a):No ja też raczej do Warszawy nie pojade.To już lepiej jak się dosiąde u siebie bo napewno pociąg będzie przejeżdżał przez Szczecin.
Nie byłbym taki pewny że pociąg będzie jechał przez szczecin
aleksandra2611 napisał(a):No ja też raczej do Warszawy nie pojade.To już lepiej jak się dosiąde u siebie bo napewno pociąg będzie przejeżdżał przez Szczecin.
NuclearMan napisał(a):A ja jestem trochę w młodszym wieku niż wy wszyscy, lecz cel mam taki sam, jechać do Berlina! Kurde, szkoda naprawdę przegapić taki koncert, zwracając jeszcze uwagę, że w Niemczech zawsze odbywały się jedne z najlepszych koncertów LPAch ...
PD Mam do was pytanie odnośnie biletów, otóż znalazłem stronę na, której bilety kosztują 400 zł, miejsca stojące oczywiście. Znacie może jakieś dobre strony gdzie można jakieś tańsze bilety wyłapać ? W ostateczności jestem gotów wydać 500 - 600 zł na cały wypad ;D

poczekam na koncert w Polsce xD

NuclearMan napisał(a):PD Mam do was pytanie odnośnie biletów, otóż znalazłem stronę na, której bilety kosztują 400 zł, miejsca stojące oczywiście. Znacie może jakieś dobre strony gdzie można jakieś tańsze bilety wyłapać ? W ostateczności jestem gotów wydać 500 - 600 zł na cały wypad ;D
NuclearMan napisał(a):nataku - O jaką płytę dokładnie Ci chodzi? Owszem mówiłem, że mam zamiar zamówić, lecz jak będę wiedział ile będzie wynosił koszt przesyłki. Nie będę brał w ciemno, bo potem się okaże, że wgl. nie będę miał jak zapłacićMogę Cię zapytać nataktu czy wybierasz się może na jakiś koncert?
PS Bardzo fajny irokez ;D
aleksandra2611 napisał(a):Irokez to chyba Jareda Leto?
kolo10017 napisał(a):Cena biletow jest bardzo wysoka, 90euro najtansze...
90 x 4 = 360zl
najtansze = najgorsza miejscowka
nataku napisał(a):skąd masz taką cenę? mój kosztował 64,85euro.

NuclearMan napisał(a):Z Grudziądza. Jest to miasto położone między Gdańskiem a Toruniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości