kosanova96 napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś jakiekolwiek informacje na temat prawdopodobnego przyjazdu Linkinów do Polski w tym roku? Słyszałem o wywiedzie w radiu w którym Mike lub Chester (nie pamiętam dokładnie który) wypowiadali się na temat koncertu u nas? Wie ktoś cokolwiek o tym?

ChazyCzesiek. napisał(a):Myślę,że Linkini też sie troche zniechęcili do Polski po koncercie w Chorzowie w 2007 roku.
co za drętwa publika..matkoo...
Satori napisał(a):mieli przyjechac chyba do szczecina ale to juz malo prawdopodobne ...
ale byłem na koncercie 30STM i tam to już co innego zupełnie było.

bbartek napisał(a):ale byłem na koncercie 30STM i tam to już co innego zupełnie było.
Ta pani na górze też była, co możesz zobaczyć patrząc na avatar. Ja też byłem, w Warszawie.
Co do koncertu w Chorzowie. Większość tam była dla Pearl Jam nie dla LP...

nataku napisał(a):jeśli chodzi o koncert w polsce to już chyba wszyscy na fejsbuku widzieli, że mają być na polskim festiwalu. albo na coke'u albo na open'erze

wywiedzie
Dinnaroth napisał(a):Mnie najbardziej odpowiadałby Coke Live Festival, bo mieszkam w Krakowie. Jechanie do Gdyni(?dobrze mówię?) na Open'er to trochę daleko i w ogóle słabo. Ale lepsze to niż nic.
Kozer napisał(a):Póki co chodzą pogłoski
Dinnaroth napisał(a):Mnie najbardziej odpowiadałby Coke Live Festival
kosanova96 napisał(a):też bym wolał żeby przyjechali na Coke'a
Flavinio napisał(a):Dla mnie byłoby idealnie, gdyby Linkini przyjechali na Open'er

A jeśli o mnie chodzi to mogą grać nawet na Dniach Zielonej Góry, tylko żeby to było w Polsce.

Bynajmniej LP było u nas.Niestety mnie nie było bo za późno się o tym dowiedziałem
Muciek napisał(a):ja mam pytanie do tych co byli już na jakimś koncercie, mianowicie chodzi o takie coś http://www.linkinpark.com/photo/lpu-mee ... %3A1701087
http://www.linkinpark.com/photo/lpu-mee ... %3A1520504
są na to jakieś specjalne wejściówki czy coś i w ogóle jak to jest organizowane?
juras70 napisał(a):Jeśli jest tak samo jak przy pisaniu "Wszystko jest Hybrydą" to każdy kto przyszedł na koncert może dostać autograf, poprosić o podpisanie na koszulce/maskotce czy innym nosorożcu(niestety nie byłem na żadnym koncercie więc pewności nie mam)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości