Kosmetyki, preparaty i inne środki

(wszystko i nic)

Postprzez robaczek w 19 Lip 2010 17:10

pomyślałam sobie, że przydałby się temat, w którym polecamy sobie różne kosmetyki, preparaty, lekarstwa czy podobne. każdy ma jakieś problemy - czy to trądzik, łupież, czasem kogoś dręczy opryszczka, katar albo przesuszona skóra. albo setki innych dolegliwości, z którymi się nie chodzi do lekarza. tutaj możemy sobie poradzić sprawdzone metody czy środki, które pomagają na daną przypadłość.

ponieważ założyłam temat, no to mam już coś do polecenia ^^
http://www.dotyknatury.pl/go/_info/?id=17
olejek pichtowy. wpływa na wszystko (jak ryba z reklamy :P), przynajmniej tak jest napisane na tej stronie i na ulotce. nie jest bardzo drogi, ja kupiłam 50 ml za 25 złotych, ale taka buteleczka wystarcza na całą kurację, która trwa do miesiąca. na co dokładnie i w jaki sposób się go stosuje, znajdziecie na tej stronie.
co mogę powiedzieć od siebie? stosuję go już 2 tygodnie. na początku dziwnie się czułam po zażyciu (ale odkryłam, że jak biorę po posiłku, to jest o niebo lepiej), na początku też miałam większe problemy z pryszczami, ale teraz jest już dobrze. nawet lepiej, niż przed zażyciem. zamierzam dokończyć kurację i mam nadzieję, że mi pomoże :P
na pewno środek nie jest taki złoty, jak go opisują, ale widzę różnicę i to nie tylko w skórze. ogólnie czuję się lepiej, włosy - nawet kiedy nie zastosuję odżywki - są bardziej lśniące i wydaje mi się (aczkolwiek na ostateczny rezultat muszę jeszcze poczekać), że odrobinę zmniejszyła się moja alergia (katar sienny).
dlatego pomyślałam, że warto Wam go polecić, skoro może się okazać skuteczny na tyle przypadłości :)
It's not easy, but it is simple.
Awatar użytkownika
robaczek
Ulubiona Użytkowniczka 2010, Najciekawsza Użytkowniczka 2010

Dołączenie: 15 Maj 2009 22:13
Miejscowość: Kraków

Postprzez visenna24 w 21 Lip 2010 22:01

Fajny temat ;) Ja polecam peelingi gruboziarniste do ciała firmy Joanna. Mają wygodne opakowanie, świetny owocowy zapach i przystępną cenę.
http://znam.to/recenzje/2479/JOANNA-NAT ... ING-MYJACY
Sooner or later, a man who wears two faces forgets which one is real

He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man
Awatar użytkownika
visenna24

Dołączenie: 20 Lut 2010 12:40
Miejscowość: Lublin

Powróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości