Ja polecam "Kroniki spiderwick" "Star craft".
A ja polecam Solaris S.Lema to musi każdy przeczytać ;D

Hs_Cz@rnY napisał(a):Co ja od reklamacji książek??

Misha080507 napisał(a):Polecam książki Joanny Chmielewskiej. Pisze od 66 roku (poprzedniego wieku) więc rzeczywistość tam wygląda nieco inaczej.Pisze do tej pory więc są też książki bardziej aktualne. Przede wszystkim pisze powieści kryminalne jednak "przesączone" są humorem. Trudno zacząć, lecz później trudno się oderwać. Polecam!!!
Robak napisał(a):mnóstwo humoru - co prawda klozetowego, ale w dobrym stylu
LDC napisał(a):jak humor klozetowy może być w dobrym stylu??? zabrałam się kiedyś za 1. część Barry'ego Trotter'a-
masakra!!! jak dla mnie, tego się nie da czytać, poziom inteligencji poniżej humoru z American Pie, od tamtej pory omijam parodie szeeeeeerokim łukiem![]()
dream92 napisał(a):No to ja się podpisze pod Gerberem. Gość pisze wspaniałe książki, a do tego jest bardzo inteligentny no i słucha fajnej muzyki.
Co ciekawe, monolog lorda Vielokonta dotyczący filmu (przedostatni rozdział 1. części) sprawdził się co do joty![]()
Polecam też "Opowieści z Blarnii: Lewa ladacznica i stara szafa" tegoż autora.
LDC napisał(a):yeah, nareszcie ktoś lubi czytać Agatę Christie i Dana Browna i JEDNOCZEŚNIE widzi, że wszystkie są identycznepo 3 książkach AC mogłam już po poznaniu minimalnych zarysów postaci określić, kto zamordował
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości