kasiula napisał(a): Dream, jeżeli zakładasz te tematy, żeby jeździć po Chesterze jak po łysej kobyle, to PROSZĘ CIĘ, skończ z tym ...
macius12 napisał(a):Według mnie najwieksza komercyjna piosenka z całego MtM (oprócz WID oczywiście:))
Piosenka całkiem spoxa Czesiek jak słodko w niej zaśpiewał:)

Robak napisał(a):kasiula napisał(a): Dream, jeżeli zakładasz te tematy, żeby jeździć po Chesterze jak po łysej kobyle, to PROSZĘ CIĘ, skończ z tym ...
kasiula, wyluzuj. te tematy są po to, żeby dyskutować i wypowiadać swoje zdanie o konkretnych kawałkach. na pewno dream nie zakłada ich po to, żeby po kimś jeździć! (przynajmniej taką mam nadzieję). po prostu mówi, co myśli.

Robak napisał(a): nikt nie jest idealny. choć to może denerwować (no dobra, dream trochę przegiął).

ewelina93lp napisał(a):Kurczęę, nie myślałam, że do tego dojdzie, ale popieram kasiulę

Zaki napisał(a):
I nie zgodzę się, że Chester nie jest chodzącym ideałem. Jak dla mnie to najlepszy wokalista jakiego kiedykolwiek słyszałem. Ma bardzo ciekawy głos i odnoszę wrażenie, że potrafiłby zaśpiewać prawie każdy utwór.

moim zdaniem, wokalista Disturbed, David Draiman, śpiewa o wiele lepiej od Chaza; albo wokalista Tool/APC...
open your minds, kids

niqus napisał(a):Zaki, kasiula, wypowiadacie się, jakby LP było jedynym dobrym zespołem na świecie, albo przynajmniej, jakby Chester był jedynym znanym wam wokalistą :/
wiem, że ocenianie czyjegoś śpiewu to raczej kwestia gustu, ale dopuście do siebie myśl, że są inni, lepsi muzycy, którzy mają lepszą skalę, albo melodyjność...
moim zdaniem, wokalista Disturbed, David Draiman, śpiewa o wiele lepiej od Chaza; albo wokalista Tool/APC...
open your minds, kids

niqus napisał(a):wyluzuj![]()
wiesz co odróżnia 'fana' od 'fanatyka'?
chociaż to pierwsze wywodzi się z tego drugiego, to często prawdziwy fan potrafi wymienić zarówno plusy, jak i minusy ulubionego zespołu...
a poza tym - forum lp.pl to coś więcej jak miejsce, gdzie możesz się "podniecać" głosem Chestera...

Gdybym chciała się popodniecać śpiewem wokalisty Disturbed to pisałabym to na stronce poświęconej JEGO zespołowi

moim zdaniem to utwór podchodzący bardzo pod komercję i pop-rock

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości