I jeszcze Królewscy z Lyonem grają ;p no to pogrom sie szykuje ^^

Roo pokazał na co go stać
I jeszcze Królewscy z Lyonem grają ;p no to pogrom sie szykuje

I tak wiadomo że najlepszym napastnikiem w PL jest Torres.

Założę się, że przynajmniej raz komentator przypomni starcie Eduardo z Borucem -.-
Tu się nie zgodzę. Moim zdaniem Rooney jest lepszy.

Eduardo w tej sytuacji zachował się jak jakiś głupi symulant. Lubię go, ale w tej sytuacji od razu przypomniał mi pana Ronaldo, którego wręcz nie znoszę (tak w ogóle jestem ciekawy który ma większy "talent" aktorski?).

Fakt, było w tym dużo teatru, ale szum jaki powstał wokół tej sprawy to jakiś absurd

Ten szum powstał prawdopodobnie przez to że Eduardo dostał karę, po czym została ona odwołana.
Przyznam się że nie oglądam zbyt dużo Manchesteru (nie znoszę patrzeć na cały ich zespół i na buźkę Fergusona mielącą w nieskończoność tą gumę...). Jednak z tego co oglądam to już Rooney jest dla mnie bardziej takim typowym snajperem. Często czeka na piłkę w polu karnym nic nie robiąc.

Naprawdę, powinieneś obejrzeć kilka spotkań Manchesteru, bo to co piszesz o Rooney'u, jest kompletnie niezgodne z rzeczywistością

Hahah, Fabiański jaki idiota ;p wziął od cambpella piłke do rąkŻeby takie błędy robić..
Fabiański 2:1 Arsenal

Hahah, Fabiański jaki idiota ;p wziął od cambpella piłke do rąk

A gadaj sobie co chcesz:P myślisz,że mam ciągle czas na to by pisać na forum?
A poza tym barca tylko raz przegrała w lidze,a twój mentor Arsenal jak nie remis to przegrana. I powiem ci że kiepsko dzisiaj zagrali , Fabregas ciągle w obrońców strzelał ,a reszta wysoko ponad bramką:P
Co raz bardziej zaczynam nie lubić Fabregasa. Bardzo brzydkie zachowanie na chyba Falcao, kiedy to odpychał go idąc do narożnika boiska. Jak widać palma powoli odbija, zaczyna czuć się jak wielka gwiazda której wszystko wolno... Takim zachowaniem bardzo dużo traci w moich oczach. Oczywiście jest bardzo dobrym piłkarzem tutaj się zgodzę, jednak takie zachowanie jest bardzo brzydkie i jak już pisałem w temacie "Premiership" piłkarz na takim poziomie i w dodatku kapitan (który powinien dawać przykład reszcie drużyny) nie powinien w taki sposób się zachowywać.

Tego to nawet nie wypada komentować, bo po co gadać o futbolu z kimś, kto nie ma o nim zielonego pojęcia...
Oj, coś Ty uprzedzony jesteś chyba do tego Fabregasa

zwieR.Z. napisał(a):A gadaj sobie co chcesz:P myślisz,że mam ciągle czas na to by pisać na forum?
To jesteś dokładnie cały Ty. Kiedy ktoś Ci udowadnia swoją rację, albo zaczynasz się wykręcać, że miałeś coś innego na myśli, albo po prostu nie odpisujesz. Robisz tak ZAWSZE, za grosz honoru nie masz.A poza tym barca tylko raz przegrała w lidze,a twój mentor Arsenal jak nie remis to przegrana. I powiem ci że kiepsko dzisiaj zagrali , Fabregas ciągle w obrońców strzelał ,a reszta wysoko ponad bramką:P
Tego to nawet nie wypada komentować, bo po co gadać o futbolu z kimś, kto nie ma o nim zielonego pojęcia...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości