Robak napisał(a):pamiętam, jak prosiłam kolegę, żeby przegrał mi całość na kasetę... wtedy jeszcze były kasety

dream92 napisał(a):1. "Foreword" 1/10
2. "Don't Stay" 4/10
3. "Somewhere I Belong" 6/10
4. "Lying from You" 4/10
5. "Hit the Floor" 3/10
6. "Easier to Run" 5/10
7. "Faint" 4/10
8. "Figure.09" 4,5/10
9. "Breaking the Habit" 6/10
10. "From the Inside" 3/10
11. "Nobody's Listening" 7,5/10
12. "Session" 6/10
13. "Numb" 6,5/10
Średnia: 4,65
dream92 napisał(a):A te Twoje noty trochę niskie są, LP to Twój ulubiony zespół? I ciekawe, jaka musi być piosenka, żebyś jej dała "10".
bartaz napisał(a):dream faint to znaczy mdleć ;p
bartaz napisał(a):nie nażekaj, bo ten twój Dream Theater to jeden gatunek i łatwiej jest zrobić takie same kawałki.
LDC napisał(a):niskie!? wyższe, niż większość twoich!
LDC napisał(a):a Twoja piosenka na 10? Bo nie zauważyłam, żebyś Ty taką znalazł na Meteorze?
bartaz napisał(a):Ale ja nie słucham metalu bo wg. to satanistyczna muzyka.
bartaz napisał(a):Co masz na myśli mówiąc rock? Elektryczna gitara? bo nie kapie.
LDC napisał(a):co do tego, że jako mój ulubiony zespół LP powinno zebrać maksy, to nie sądzisz, że nie powinnam ich oceniać przez pryzmat tego, że są ulubieni? oczywiście, bardzo lubię ich muzykę, doszłam do wniosku, że HTF to 10/10, ale niktóre piosenki po prostu nie dają radypo kim jak po kim, ale po tobie spodziewałam się obiektywizmu
bartaz napisał(a):Teraz sie wydało że nie odróżniasz LP od zespołu satanowego grającego metal (np. ten twój dream theater for SATAN xD) chyba że to była ironia ;p
Po 1. Oni nie grają metalu porównaj sobie ich do np. Slipknota ;p
bartaz napisał(a):Nie porównuj metalu do alternatywnego rocka połączonego z rapem, nu-metalem, elektroniką, crossoverem.

LDC napisał(a):Linkin Park to mój ulubiony zespół, ale jeśli piosenka mi się nie całkiem podoba, to nie będę naciągała do dyszki za to, że pozostałe są fajne
bartaz napisał(a):eee nu-metal to tylko gałąź metalu której prawie nie czuć w muzyce LP. Poprostu się nie zrozumieliśmy. Zresztą chodzi mi o metal taki satanistyczny, np. Slipknot, gdzie growlują i takie tam...
bartaz napisał(a):Wikipedia do gróp numetalowych zalicza Limp Bizkit i LP. A LB chyba nie gra metalu co??
ja sam napisał(a):uważam, że LP grają metal alternatywny, czyli nie taki zwykły, tylko taki, który jest alternatywą dla zwykłego![]()
Miała też jedną zaletę- nie była ani za "ostra" (żadnych killerów w stylu "One" Metallici)
Plus za Forgotten.
Była poukładana (miło, Dream, że też to zauważyłeś!)
Saika napisał(a):Utożsamianie metalu z satanizmem... a myślałam, że to domena mojej babci...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości