12. The Little Things Give You Away 9/10 - nie wiem czy nie naciągnąłem ale utwór naprawde podoba mi się
W Twojej skali TLTGYA powinien dostać jakieś 18 oczek.
12. The Little Things Give You Away 9/10 - nie wiem czy nie naciągnąłem ale utwór naprawde podoba mi się
08. No More Sorrow 9/10 - bardzo bobre intro, podoba mi się ;D
chmuurek napisał(a):03. Leave Out All The Rest 9/10 - świetny kawałek. Wkurza mnie, że znalazł się on w soundtracku Zmierchu i przyciągnął słiiiitaśnych fanóf xD
05. Shadow Of The Day 7/10 pierwsza piosenka, którą usłyszałam z MTM, nie najgorsza, ale też i nie najlepsza na tym albumie, wg mnie jest bardzo podobna do "With or Witout You" U2
10. In Between 8/10 fajna linia wiolonczeli przez cały utwór, Mike nawet sobie radzi, Chester robi jedynie tło-miła odmiana
11. In Pieces 8/10 do tej piosenki też jakoś nie mogę się przekonać
no to mi się pomyliłoTo tam jest wiolonczela? Nigdy nie słyszałem![]()
ale zauważ, że napisałam "duży plus za solówkę"I następna, co nie może się przekonać do piosenki, ale daje jej 8/10![]()
no to mi się pomyliłoaż tak dobrego słuchu muzycznego nie mam
![]()
ale zauważ, że napisałam "duży plus za solówkę"
ja naprawdę mogę mieć coś z uszami, albo słyszę rzeczy których tam nie mawiesz, może to mi się pomyliłoNie przypominam sobie, żeby tam była jakaś wiolonczela ale posłucham dzisiaj kilka razy, sprawdzę - choć wątpię.
To coś w In Between to wiolonczela - co prawda generowana elektronicznie
trudno by mi było ocenić piosenki z tej płyty w skali

Nie oceniam Given up TES i remixu WID, sądzę, że oba przypadki kaleczą oryginały.
Dinnaroth napisał(a):Nie oceniam Given up TES i remixu WID, sądzę, że oba przypadki kaleczą oryginały.
GU TES to Given Up w wersji live tylko bez udziału publiczności. Więc nie rozumiem o co kaman...

Rysiek09 napisał(a):What I've Done 9/10 - najlepszy utwór na płycie, od tej piosenki zaczęła się moja przygoda z LP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości