- 5 ballad/lżejszych kawałków.
- 9 ostrzejszych/ostrych kawałków.

Myślę, że będzie na odwrót
9 ballad/lżejszych kawałków
5 ostrzejszych/ostrych kawałków
Sprzedaż by im siadła, bo wielu starych fanów, którzy już po MTM byli zawiedzeni teraz by nie kupili płyty. A LP lubi kasę.

A czemu nie? Ja mimo, że HT i M uwielbiam, to do MTM nic nie mam, bo płytka jest świetna.
LP raczej nie zaryzykowało i stworzyło ostrzejsza płyte. Tak sądzę.

Dinnaroth napisał(a):- 1 instrumental.
- 5 ballad/lżejszych kawałków.
- 9 ostrzejszych/ostrych kawałków
Dinnaroth napisał(a):LP raczej nie zaryzykowało i stworzyło ostrzejsza płyte. Tak sądzę.
A jesli odejmiemy
wstep do plyty i remix ZwieR.Z.-a to wychodzi nam 13 utworow . Na wersji MTM z dodatkami tez jest 15 utworow . W ogole po tym co uslyszalem The Catalyst wydaje mi sie podobne do
Shadow of the day .

(patrz recenzja z jednego z newsów). Takie cos mi sie podoba.
damian376 napisał(a):Nie wiem może zmienili styl jak Chylińska
damian376 napisał(a):LP ja tam słyszę normalnie techno

Tak ? A ja nie . LP nigdy nie bedzie gralo chno i chyba musicie sie z tym pogodzic . Nigdy nie slyszeliscie calej piosenki LP w tym stylu i juz oceniacie to ble tamto ble ... ludzie ogarnijcie sie
beda oceniac ATS poprzez snippet TC ... bardzo madre . Nie slyszales calego utwru i juz ci sie nie podoba i wiesz jaki jest ? Zal mi was .
Źródło onet.pl.Czyżby premiera dzień wcześniej??
na onecie są same błędy. często informacje z tej strony lepiej traktować z przymrużeniem oka. nt. muzyki nie polecam onetu.
damian376 napisał(a):Na 13 września zapowiedziano premierę nowej płyty Linkin Park, "A Thousand Suns".
Źródło onet.pl.Czyżby premiera dzień wcześniej??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości