Nie wiem czy ktos wczesniej zauwazyl , ale napisze mimo wszystko :
Chaz urodzil sie w Phoenix .
W tymze miescie jest klub koszykarski Phoenix Suns
Nowa plyta LP zwie sie A Thousad Suns
Przypadek ?
Chyba się wyprowadzę z tego forum
Phoenix mówi
Phoenix mówi, że nowy album będzie trwał 45 minut - normalnie bym się z tego ucieszył, ale odejmijmy od tej liczby kawałki, jakie zrecenzowali Francuzi i... Wychodzi na to, że oprócz tych dłuższych, jak na LP, 6 utworów, będziemy mieli jakieś 2-3 minutówki, w liczbie 9.
MrPavvelo napisał(a):rzeczywiście. co ma koszykówka do muzyki

Albo LP podaje sprzeczne info , zeby na wypadek wyciekniecia do internetu nikt nie pomyslal , ze to ATS .

Dinnaroth napisał(a):PS. Ej, na stronie Cd Action pod newsem o MoH i LP jest wielka dyskusja o LP. Jezu, ale ci ludzie mnie śmieszą są naprawdę żałośni.

5 stron dyskusji o tym jak to im sie niepodoba i podoba hmmm... sorry , ale nie czytalem do konca . Ale jakis dupek umiescil na jedej stronie nazwe LP i obok nazwisko pewnego Justina .
AAAAAAA FFFEEEE !!!
Ja zamawiam dopiero po premierze płyty, uprzednio przesłuchawszy ~3 kawałki. Nie będę brał w ciemno, niezależnie od hype'u, jaki się nam udzielił.

NuclearMan napisał(a): Chodzi mi tu dokładnie o CD+DVD

Ja zamawiam dopiero po premierze płyty, uprzednio przesłuchawszy ~3 kawałki. Nie będę brał w ciemno, niezależnie od hype'u, jaki się nam udzielił.

Kozer napisał(a):by nowi użytkownicy łatwo trafili
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości