Tak w zasadzie to tu są remixy utworów tylko z HT, no bo remix HV to remix remixa z HT (lol), który podobnie jak MD był dodany do singla OSC. A szkoda bo chętnie ujrzałbym na RA wszystkie remixy z HT ale też i z HTEP. Tak czy siak, RA to jeden z ich lepszych albumów. Powstał z bardzo ciekawego pomysłu. Jest to moja 3 w kolejności ich ulubiona płyta. Niektóre remixy bardziej podobają mi się od oryginałów

1. Opening 9/10 - bardzo przyjemna melodia
2. Pts. Of. Athrty 9+/10 - pierwszy utwór jaki słyszałem z RA, cudo...
3. Enth E Nd 8-/10 - było by więcej gdyby nie Motion Man :/
4. [Chali] - nie będę oceniał, sądzę, że te wiadomości to jedyny minus tej płyty...
5. Frgt/10 - 9/10 - świetnie odmieniony kawałek
6. P5hng Me A*Wy 9-/10 - byłoby więcej ale trochę drażni mnie ten początek piosenki
7. Plc.4 Mie Haed 9+/10 - cudo, trzeci kawałek jaki słyszałem z RA i jest to właśnie jeden z tych, który podoba mi się bardziej od oryginału
8. X-Ecutioner Style 8/10 - takie nawet ciekawe

9. H! Vltg3 7-/10 - drażni mnie ten remix, jednak i tak wole ten remix od oryginału, ale i tak remix HV z HT jest najlepszy...
10. [Rif Raf] ...
11. Wth>You 8+/10 - drugi utwór, który słyszałem z RA, całkiem fajny ale szybko mi się nudzi
12. Ntr\Mssion 9/10 - sam w sobie nic specjalnego, jednak jako intro do następnej piosenki pasuje wspaniale i dlatego tak bardzo mi się podoba

13. Ppr:Kut 9+/10 - z początku mnie drażnił, lecz szybko go polubiłem, nie może się równać z oryginałem lecz ma coś w sobie wyjątkowego...
14. Rnw@Y 7/10 - nie przepadam ani za wersją z HT, ani za tym remixem, ale nie mówię, że jest zły

15. My<DSMB 8/10 - podobnie jak z Ppr:Kut, drażnił mnie ale przywykłem i też nie umywa się do oryginału
16. [Stef] ...
17. By_Myslf 9+/10 - i ten remix bardziej przypadł mi do gusty niż oryginał, bardzo ciekawy i energiczny
18. Kyur4 Th Ich 8/10 - również lepszy od wersji z HT, jednak jeśli chodzi o instrumentale, to najbardziej podoba mi się Session...
19. 1Stp Klosr 9/10 - świetny, trochę długi jak na LP i jak na OSC ale dodaje mu tego fajnego uroku
20. Krwlng 5/10 - do dziś nie polubiłem tej piosenki, ogólnie ani wersja z HT ani remix z RA mi się nie podobają, ta piosenka po prostu mnie drażni, lecz wersje z HT czasem jeszcze da się znieść...
Ocena płyty - 9/10, ulubiony kawałek - By Myslf
Średnia ~8.2