Linkin Park - Reinterpreted (by zwieR.Z.)

(audio/video)

Postprzez zwieR.Z. w 19 Lip 2008 19:09

Ten albumik zrobilem juz jakies dwa lata temu. Zawiera on 12 kawalkow LP w nowych wersjach. Mozecie uslyszec tu miedzy innymi (zapewne dla wielu nieznane) zwrotki z demowek i odswiezone fragmenty Xero.

TRACKLISTA:

1. Intro (Fuse)
2. With You
3. Points Of Autorithy
4. Forgotten
5. A Place For My Head
6. Crawling
7. Stick'n Move
8. In The End
9. Papercut
10. One Step Closer
11. Enth E Nd
12. Rock Phenomenon

CZAS TRWANIA: 40:50
Bitrate: 256 kb/s
Download
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Postprzez El Limon w 28 Lip 2008 11:49

Zeźliłeś mnie z tym Crawling' iem. Oj strasznie żeś mnie zeźlił...
Gdy na początku zrobiłeś wejściówkę z Reanimation wszytsko pięknie ładnie, ładnie zrobiony refren i gdy miała lecieć zwrotka nagle pojawia się "Crawlin' in my skin..." z Aaronem Lewis' em. Brzmi to tak jakbyś przysnął i w ostatniej chwili przypomniał sobie że to miało iść. I "Rain drops" Dałbym zaraz po drugiej zwrotce tak jak w demo. No ostatni defekt przy oprócz pierwszego i ostatniego (tego co sie powtarza) refrenu w reszcie gitara przygłusza Czestera, To tyle złego. Teraz dobre.
Po przesłuchaniu płytki jestem cholernie mile zaskoczony. Pomimo tych paru nie doróbek album wg. mojej oceny ma 9,5/10. Fajnie zmixowane kawałki ze sobą i nawet nie słychać za bardzo kiedy In The End zmienia się w Untitled tzn. słychać ale ktoś kto wcześniej nie słyszał In The End ani Untitled pomyślał by że tak brzmi piosenka w oryginale.
Każda piosenka jest naprawdę zajebiście zrobiona i wielkie brawa dla tego Pana. :!: :!: :!:
Oczywiście co do Crawling to nie musisz się przejmować moimi uwagami ale miło było by gdybyś to zmienił. Wtedy jestem w stanie dać pełne, nic nie znaczące 10.
Btw. Jakiego Miksera używasz do miksowania tracków?
Bo wiesz ja próbowałem Zelmer' a ale jakoś mi nie wyszło. Może dlatego że rogale były plastikowe?
Whatever.
www.grenisland.cba.pl Jedyne takie forum !!!
Awatar użytkownika
El Limon

Dołączenie: 26 Cze 2008 12:41

Postprzez zwieR.Z. w 28 Lip 2008 12:02

Co do Crawling, to zmieniac juz nie bede, bo od dluzszego czasu nie mam juz projektu na kompie ;) Jesli chodzi o zagluszone refreny w srodku kawalka, to zdaje sobie sprawe, ale robilem co moglem. Natomiast partii Mike'a probowalem zaraz po drugiej zwrotce, ale po refrenie brzmialo duzo lepiej.
Btw. Jakiego Miksera używasz do miksowania tracków?

Prostego, ale funkcjonalnego Magix'a 6 ;)
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Postprzez El Limon w 28 Lip 2008 12:15

Dobrze wiedzieć :) Najwyżej poprawię niedoróbki :D
Ale serio naprawdę zajebista płyta. W końcu mam coś nowego do posłuchania.
Awatar użytkownika
El Limon

Re: Linkin Park - Reinterpreted (by zwieR.Z.)

Postprzez El Limon w 25 Maj 2011 21:44

Przeszukałem całą głębię internetu w poszukiwaniu jednego utworu z tej płyty Rock Rock Phenomenon. Mógłbyś mi go podesłać drogą mailową albo któryś z posiadaczy tej płyty/utworu mógłby to zrobić? To ważne.
Awatar użytkownika
El Limon

Postprzez blackout. w 25 Maj 2011 23:07

Albo najlepiej zauploaduj jeszcze raz tą płytę, bo bym przesłuchał jak ci to wychodziło w MAGIXIE.

Prostego, ale funkcjonalnego Magix'a 6 ;)

A widzisz? 8-)
dawniej smolarek
Image
Image
Awatar użytkownika
blackout.

Dołączenie: 25 Cze 2010 20:50

Postprzez zwieR.Z. w 26 Maj 2011 19:13

Prawdę mówiąc, sam już tego nie posiadam. A nawet jeśli posiadam, to nie mam zielonego pojęcia gdzie.
bo bym przesłuchał jak ci to wychodziło w MAGIXIE.

Do tej pory do wszystkich mash-upów używam Magixa, także możesz bez problemu zobaczyć.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Postprzez blackout. w 26 Maj 2011 19:22

zwieR.Z. napisał(a):Do tej pory do wszystkich mash-upów używam Magixa, także możesz bez problemu zobaczyć.

Do Blackout/Madison też MAGIXA? Wersja nr 6? Bo teraz też ściągnąłem tą wersję i jest troszkę bardziej zaawansowana od tej co ja używałem.

EDIT : Do Aiming for Perfection też używałeś MAGIX-a?
dawniej smolarek
Image
Image
Awatar użytkownika
blackout.

Postprzez zwieR.Z. w 26 Maj 2011 20:54

Tak, zarówno Blackout/Madison, jak i całe Aiming For Perfection były robione przy pomocy Magixa 6. Z tego co się orientuję, nowsze wersje to straszny syf, ale z "szóstką" można naprawdę sporo zdziałać.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Postprzez blackout. w 26 Maj 2011 22:36

zwieR.Z. napisał(a):Tak, zarówno Blackout/Madison, jak i całe Aiming For Perfection były robione przy pomocy Magixa 6. Z tego co się orientuję, nowsze wersje to straszny syf, ale z "szóstką" można naprawdę sporo zdziałać.

Ja teraz właśnie działam z MAGIX-em 6 i niedługo prawdopodobnie pojawi się moja płyta z mash-upami.
dawniej smolarek
Image
Image
Awatar użytkownika
blackout.

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość