Mimo to stawiam na Holandie jesli nie dojdzie do karnych , ale pamietajmy tez ze liczy sie forma dnia . Jutro prawdziwy szlagier nie moge sie doczekac .

Oranje tez lubie i mysle ze wygraja , ale jak mowilem jak nie wpada to nie wpada . Bo niby jak wytlumaczyc porazke Hiszpanii z USA i Szwajcaria no i Portualii z Polska ?

zwieR.Z. napisał(a):Co do ręki Suareza to nie widzę w tym nic złego.Gdyby nie dostał czerwonej kartki, to moglibyśmy się czepiać, ale koleś poświęcił się dla dobra drużyny, dostał zasłużoną czerwień, a to już problem Ghany, że nie potrafiła wykorzystać karnego.
zwieR.Z. napisał(a):Porażkę Portugalii z Polską można wytłumaczyć bardzo łatwo - w Chorzowie Polska była od Portugalii o dwie klasy lepsza. To było najlepsze spotkanie naszej kadry, jakie w życiu widziałem

A wlasnie czemu ?![]()

zwieR.Z. napisał(a):Bo zawodnicy jeszcze przed strzałem zaczęli wbiegać w pole karne. Najśmieszniejsze jest to, że przy karnym dla Paragwaju zawodników w "szesnastce" było dwa razy więcej ;p

Ta bramka Robbena troche szczesliwie
Sneijder ma juz 4 gole .

Black Dream napisał(a):Mogę się pochwalić, iż podczas tego mundialu ani jednego meczu nie obejrzałem w całości. Fragmentami, owszem, raz to nawet zobaczyłem całą jedną połowę

zwieR.Z. napisał(a):Jezu, kiedy wreszcie zabiorą tego łysego Angola z dala od profesjonalnego futbolu?

czy ten człowiek jest slepy...

Caly czas faule
Moim zdaniem najlepszym pilkarzem turnieju byli Thomas Muller i Xavi .

jest nadzieja, że po finale Webb poczuje się na tyle spełniony, że przejdzie na emeryturę.
A ja lubię reprezentację Niemiecto świetna solidna drużyna, na mundialach nie zawodzą od lat. nic mnie nie obchodzi, kto tam gra, czy jacyś Polacy czy Brazylijczycy - to po prostu świetna ekipa ludzi, którzy mają w papierach niemieckie obywatelstwo. Między innymi
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości