Moja grafika.

Moja grafika.

Postprzez Mr.Pablo w 13 Lis 2010 23:03

Moim stylem jest (albo przynajmniej chce aby było) łączenie 2 różnych rzeczy,na pierwszy ogień poszły jak widac kwiaty i koła.Wiec może pochwalisz się czymś?;>
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres.
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Dołączenie: 29 Sie 2009 10:09
Miejscowość: Krakow

Moja grafika.

Postprzez Dead_Slayer w 28 Sty 2011 15:32

Mi się bardzo podoba łączenie dwóch przeciwności. Może tego byś spróbował :?: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dead_Slayer

Dołączenie: 27 Sie 2010 20:24
Miejscowość: Gdańsk

Moja grafika.

Postprzez Mr.Pablo w 28 Sty 2011 20:12

Musiałbym ostro się za to przyłożyc,narazie grafike odstawiam na bok,ale niedługo znowu "przypadkowo" nacisnę na ikone Photoshop'a ;p
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres.
Awatar użytkownika
Mr.Pablo

Dołączenie: 29 Sie 2009 10:09
Miejscowość: Krakow

Moja grafika.

Postprzez SySiu w 01 Lut 2011 23:42

Większość prac widać że jest robiona tylko pędzlem i nic innego (ale ciekawie wygląda )
Ja czekam na coś nowego i w ramach reklamy daje moją galerię :D http://krzychu08101993.deviantart.com/gallery/
Image

Nothing is True, Everything is permitted
Awatar użytkownika
SySiu

Dołączenie: 28 Lip 2009 18:34
Miejscowość: Kielce

Moja grafika.

Postprzez radioactivemouse w 20 Lut 2011 17:10

według mnie za to, wychodzi ci to dość ... słabo. a przynajmniej ja to tak widzę, jestem wierną fanką estetyki i ewentualnie jakiejś zebry po prawo, niźli nawalonych setku brushy. tyle to i mój młodszy brat potrafi. podoba mi się to oczowalące niebieskie coś z tutorialu. możesz spróbować z czymś co nazywa się PNG'sy czy próbuj przerabiać w ciekawy sposób zdjęcia nakładając akcje i inne tego typu śmieci, wreszcie otrzymując wymarzony efekt.

ok, a powracając do samego tematu, myślę, że nie chodzi tu tylko o grafikę kolegi, ale sama mogę się pochwalić moimi wypocinami, co ? <:
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2011/ ... 39yhav.png
pierwsza rzecz stworzona od dwóch tygodni <3 naściągałam sobie tekstur, naściągałam pngsów, czcionek, mam się na czym wyżyć wreszcie
osobiście bardzo mi się podoba, gdyż było robione TYLKO z wyciętych obrazków i trochę tekstu, bo na brata kompa to nie za bardzo mi ściągać tylu rzeczy, chociaż myślę, że mu się przydadzą ... kiedyś ;d

sysiu, boskie animacje robisz, czyżby animation shop ?
Image
Awatar użytkownika
radioactivemouse

Dołączenie: 19 Lut 2011 17:32

Poprzednia

Powróć do Graficznie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości