Może Chester śpiewał w punkowych zespołach?

(czyli co panowie robią poza LP)

Postprzez Nirvan w 30 Paź 2011 21:11

Na dawnych koncertach i np w teledysku "Papercut" widać chestera w irokezie i w ubiorze typowym dla punków.
Bardzo mnie to ciekawi bo lubię ten gatunek muzyki, fajnie by było posłuchać Chestera krzyczącego w punkowej piosence.
Szukałem po necie ale na nic się nie natknąłem niestety.
Może jest ktoś na forum co wie o tym coś więcej?
Awatar użytkownika
Nirvan

Dołączenie: 14 Lip 2010 09:57

Postprzez Frycas w 30 Paź 2011 21:33

Chester śpiewał w Grey Daze ,ale nie wiem czy to dokładnie jest punk rock czy co tam. Zapewne ich znasz choć warto sprawdzić ;p
ImageImageImage
Awatar użytkownika
Frycas

Dołączenie: 24 Paź 2010 17:31
Miejscowość: Bindhyabasini

Postprzez _Ev_ w 30 Paź 2011 21:40

Tak, Chester śpiewał w Grey Daze, które było zespołem post-grunge'owym. A to, podejrzewam, była jedynie stylizacja.
Wystarczyło się przyjrzeć biografii Chestera.
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

Re: Może Chester śpiewał w punkowych zespołach?

Postprzez Nirvan w 30 Paź 2011 22:06

Grey Daze grało Grunge, to nie ma wiele wspólnego z punkiem, z ubiorem bardzo mało, wygląd chestera w papercucie i na niektorych teledyskach ewidentnie pcha na punk, ale nie taki jak Green Day itp tylko taki prawdziwy.
Awatar użytkownika
Nirvan

Dołączenie: 14 Lip 2010 09:57

Postprzez _Ev_ w 30 Paź 2011 22:32

no tak, tylko zauważ, że Papercut było bodaj pierwszym singlem(nie pamiętam dokładnie) Linkin Park, a Bennington trafił do zespołu "prosto" z Grey Daze. Tak więc wydaje mi się, że to była stylizacja, nic więcej.
Image

Headshot napisał(a):Big Sister - The new reality show only on linkinpark.pl by dEVil_inside

zwieR.Z. napisał(a):Ewelina, chłopie, wrzuć na looz.

:lol2:
Awatar użytkownika
_Ev_

Dołączenie: 18 Lip 2010 23:13
Miejscowość: Lublin

Postprzez Kozer w 30 Paź 2011 23:54

dEVil_inside napisał(a):no tak, tylko zauważ, że Papercut było bodaj pierwszym singlem(nie pamiętam dokładnie) Linkin Park, a Bennington trafił do zespołu "prosto" z Grey Daze. Tak więc wydaje mi się, że to była stylizacja, nic więcej.

Od Grey Daze do Papercut było trochę czasu na ogarnięcie się :P Chester wyglądał różnie. Miał długie włosy, miał irokeza, miesza style wyglądu i tyle :)
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez empoisonne w 06 Maj 2012 22:02

Chester miał kiedyś nawet dredy, a nigdy nie grał reagge (chyba że dla kogoś WFTE jest takie, ale to dopiero teraz).
Nie "label'ujmy" (kalki językowe forever :lol2: ) muzyki i subkultur po fruzurach, bo to zwyczajnie głupie.
Awatar użytkownika
empoisonne

Dołączenie: 31 Mar 2012 23:32
Miejscowość: Warszawa

Postprzez blackout. w 06 Maj 2012 22:17

Chciałbym też sprostować to, że Papercut nie był pierwszym singlem LP, tylko One Step Closer. :P
dawniej smolarek
Image
Image
Awatar użytkownika
blackout.

Dołączenie: 25 Cze 2010 20:50

Powróć do Solowe projekty

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości