Zaki przeczytałam cały twój wpis i się z tobą zgadzam,że np taka Lady Gaga to chłam i też mi siew ydaje,ze tu to ona wygra,ehhh....
fakt,teraz to najbardziej promuje się popowe zespoły,w tv rzadko znajdzie się coś porządnego,tak samo w radiu,chociaż... czasami jeszcze puszczą lp....
po prostu większośc ludzi lubi pop,techno albo coś w tym stylu niż metal,rock,punk.Niestety fanów takich zespolów,wokalistów/ek jest więcej...mam duużo koleżanek,szczególnie kumpel,które takich rzeczy słuchają,a lp np nie cierpią,szczerze tego nie rozumiem... w sumie teraz u lp praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie... no taka prawda...

ale szanuję je mimo to...chociaż fakt niektórzy ludzie są dziwni ogólnie,ja jestem inna w swojej sql,nie ma aż takich fanów takich zespołów,typu Linkin Park,zauważyłam tylko jednego fana porządnej muzyki,tj Slipknota,reszta to tzw słodkie idiotki,do dziewczyn to oczywiście kieruję,ale oczywiście nie wszystkie,bo są jeszcze tez normalne... ogólnie ludzie się na mnie dziwnie gapia,bo noszę koszulki z lp,ubieram się na czarno,no mam swój styl i wiecie co ? mam na nich wysrane! chociaż to czasam ikrzywdzi,niestety... ;/
pozdrawiam fanów cieżkiej muzy!