MTV EMA

(wszystko, co nowe)

MTV EMA

Postprzez misiek95 w 22 Wrz 2009 14:30

Siemka wszystkim... Jestem tu nowa i nie za bardzo wiem gdzie dać ten temat i czy on już czasem nie jest na tym forum... ale co tam zapisze jeszcze raz!!

Otóż Linkin Park został nominowany w dwóch kategoriach ( Najlepszy zespół rockowy i Najlepszy wykonawca w " mtv world stage") w konkursie MTV EMA który w tym roku odbędzie się w Belinie

Więc namawiam wszystkich fanów a nawet anty fanów :P GŁOSUJCIE GŁOSUJCIE GŁOSUJCIE!!!!!!!!!!!!! Link pod którym możliwe jest zagłosowanie na LP to: http://ema.mtv.pl/artysci/linkin_park

mam nadzieje, że wygrają
pozdro misiek95 :)
misiek95

Dołączenie: 22 Wrz 2009 14:23

MTV EMA

Postprzez linkina_16 w 22 Wrz 2009 17:41

haha ja już przekroczyłam limit głosowania;d;d;d
no ja też liczę na to,że wygrają;))
i przyłaczam się do twojego komunikatu:LUDZIE GŁOSUJCIE!!! na LINKIN PARK!!!
;d
Awatar użytkownika
linkina_16

Dołączenie: 13 Wrz 2009 22:59
Miejscowość: Trzebiatów (wyjeżdżam ze Szczecina ;P)

MTV EMA

Postprzez Kozer w 22 Wrz 2009 18:16

LPM czerwony, pierwsze krople potu na czole, oczy wybałuszone, każdy miesień napięty, pełne skupienie - nie trać rytmu, mówią!

Dookoła mnie grupka osób - wiedzą co robić. Jeden wachluje myszkę, drugi klawiaturę(F5), trzeci moje czoło. Wszyscy wiedzą, że do wybrania laureatów nie wiele czasu, dlatego trzeba się sprężyć. Pełna motywacja, zbiera się tłum przechodniów, zglądaja przez okno, wiedzą, co mają robić po powrocie do domu. Powoli nadchodzi zmierzch...

Klikam już od 15 minut...

Ile można??? :mrgreen:
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

MTV EMA

Postprzez robaczek w 22 Wrz 2009 18:26

hahahahahahah :lol: ale obrazowo to opisałeś xD
ja też już głosowałam!
It's not easy, but it is simple.
Awatar użytkownika
robaczek
Ulubiona Użytkowniczka 2010, Najciekawsza Użytkowniczka 2010

Dołączenie: 15 Maj 2009 22:13
Miejscowość: Kraków

MTV EMA

Postprzez Zaki w 22 Wrz 2009 21:45

Jak dla mnie, to ten cały MTV EMA traci na wartości, jak widzę, że porządny rockowy zespół taki jak Linkin Park musi rywalizować z takim syfem, chłamem, dziadostwem, kiczem, muzyką dla mas jak Lady Gaga... I jak znam życie, to ten syf i chłam zostanie laureatem... Wszystko dlatego, że w dzisiejszych czasach króluje kicz, ludzie na ulicach słuchają jakichś syfnych techno i disko zrobionych w klika minut, a porządna muzyka, na której stworzenie ludzie poświęcili mnóstwo czasu i zdrowia, pozostaje w ukryciu. Oczywiście, każdy słucha tego, czego lubi, ale tu trzeba postawić pytanie: dlaczego ludzie lubią syf? I tu winne są środki masowego przekazu, a właściewie radio i stacje muzyczne, które za wszelką ceną propagują "muzykę" disko, pop i co tam jeszcze syfiaste. Chciałbym wiedzieć czemu... Kiedyś (w latach 90 i wcześniej) media promowały porządną muzykę rockową, czy metalową. Teraz jedyna stacja radiowa, jakiej nie boję się włączyć (bo jakaś Lady Gaga może zranić moje uszy) to ESKA Rock... Ale to już raczej dyskusja na inny temat :)
Kończąc offtop. Nie zagłosuję na LP w "Najlepszy wykonawca w serii MTV World Stage" (bo są za dobrzy, by być w jendej kategorii z tym chłamem, zresztą tak jak pozostali nominowani artyści w tej kategorii), ale za to w "Najlepszy Artysta Rockowy" chętnie oddam na nich swój głos, bo widzę, że mają godnych rywali (Green Day, Foo Figthers, King Of Leon, czy nawet U2 za którym nie przepadam [ale szanuję]).
"Cry to yourself,
Nothing will help,
It's too late to change what's been done"

Image
Awatar użytkownika
Zaki

Dołączenie: 26 Cze 2009 01:30
Miejscowość: Warszawa

MTV EMA

Postprzez linkina_16 w 22 Wrz 2009 23:55

Zaki przeczytałam cały twój wpis i się z tobą zgadzam,że np taka Lady Gaga to chłam i też mi siew ydaje,ze tu to ona wygra,ehhh....
fakt,teraz to najbardziej promuje się popowe zespoły,w tv rzadko znajdzie się coś porządnego,tak samo w radiu,chociaż... czasami jeszcze puszczą lp....
po prostu większośc ludzi lubi pop,techno albo coś w tym stylu niż metal,rock,punk.Niestety fanów takich zespolów,wokalistów/ek jest więcej...mam duużo koleżanek,szczególnie kumpel,które takich rzeczy słuchają,a lp np nie cierpią,szczerze tego nie rozumiem... w sumie teraz u lp praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie... no taka prawda...;)
ale szanuję je mimo to...chociaż fakt niektórzy ludzie są dziwni ogólnie,ja jestem inna w swojej sql,nie ma aż takich fanów takich zespołów,typu Linkin Park,zauważyłam tylko jednego fana porządnej muzyki,tj Slipknota,reszta to tzw słodkie idiotki,do dziewczyn to oczywiście kieruję,ale oczywiście nie wszystkie,bo są jeszcze tez normalne... ogólnie ludzie się na mnie dziwnie gapia,bo noszę koszulki z lp,ubieram się na czarno,no mam swój styl i wiecie co ? mam na nich wysrane! chociaż to czasam ikrzywdzi,niestety... ;/
pozdrawiam fanów cieżkiej muzy! ;)
Awatar użytkownika
linkina_16

Dołączenie: 13 Wrz 2009 22:59
Miejscowość: Trzebiatów (wyjeżdżam ze Szczecina ;P)

Re: MTV EMA

Postprzez misiek95 w 23 Wrz 2009 15:13

Fajnie się czyta jak ktoś wreszcie pisze, że ta Lady Gaga to tylko jeden wielki SYF... ja też jestem jestem jedną z nielicznych osób które lubią LP i w ogóle rock w mojej szkole ale Kij im w oko!! :)
misiek95

Dołączenie: 22 Wrz 2009 14:23

Postprzez LP fan w 23 Wrz 2009 19:27

bartaz co ty z tymi bananami ? ;P Ja osobiscie bardzo lubie je jesc a wracajac do tematu to mam nadzieje ze LP wygra bo juz przystapilem do glosowania ;)
i've
become so numb
i can't feel you there
become so tired
so much more aware
i'm becoming this
all i want to do
is be more like me
and be less like you
Awatar użytkownika
LP fan

Dołączenie: 24 Kwi 2009 18:43
Miejscowość: Łódź

Postprzez Zaki w 23 Wrz 2009 20:00

misiek95 napisał(a):ja też jestem jestem jedną z nielicznych osób które lubią LP i w ogóle rock w mojej szkole ale Kij im w oko!! :)

Na mnie w szkole zawsze padają dziwne spojżenia, jak dumnie paraduję po korytarzu w koszulce z wielkim logiem LP, ale cóż... Mam w klasie/szkole, dużo osób, które słuchają tego, wspomnianego przeze mnie chłamu i przyznam, że trochę mnie to irytuje, ale ja w odróżnieniu do Ciebie, nie powiem, że "kij im w oko". Jestem osobą w miarę tolerancyjną i szanuję, że ktoś może słuchać innego rodzaju muzyki (choć wcale nie rozumiem, co w niej widzi). Osoby, które słuchają 'syfu', są naprawdę dobrymi kolegami.
Poza tym, jak to ktoś mądry powiedział: "Dyskutowanie na temat muzyki, jest jak tańczenie na temat architektury". :)
Przepraszam za offtop! :D
"Cry to yourself,
Nothing will help,
It's too late to change what's been done"

Image
Awatar użytkownika
Zaki

Dołączenie: 26 Cze 2009 01:30
Miejscowość: Warszawa

MTV EMA

Postprzez Kozer w 24 Wrz 2009 08:06

Chłam czy nie, obecna muzyka ma rózne twarze, a jedna z nich jest Lady GAGA... Tak juz jest, musicie przyjac to do wiadomości...
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

MTV EMA

Postprzez ZuzaBr. w 25 Wrz 2009 16:02

Więc mam nadzieję, że Linkin Park wygra z LG :D Nawet jeśli przegra z przykładowym Green Day to już wtedy nie będzie wstydu ;)

Chociaż musimy brać pod uwagę i takie zrządzenie losu (bardziej prawdopodobne), że GAGA wygra, bo niestety ma większą popularność niż LP. Można to stwierdzić na podstawie tego co się dzieje z dziewczynami w szkołach... Ja nie wiem czy w Waszych szkołach tak jest, ale u mnie większość z nich uważa (GG, Britney Spears, Katty Parry czy też nawet Johnas Brathers) za jeden z autorytetów :(

No ale jestem dosyć tolerancyjną osobą i nie komentuję się na temat ich stylu muzyki ;)
Now What The Hell Are You Waitin For?!?!
Awatar użytkownika
ZuzaBr.

Dołączenie: 07 Gru 2008 16:41
Miejscowość: Poznań

Postprzez LP fan w 28 Wrz 2009 20:12

Ja natomiast zupelnie na odwrot, umnie sporo osob lubi rocka, wiec mam fajnie, jest z kim podyskutowac ;)
i've
become so numb
i can't feel you there
become so tired
so much more aware
i'm becoming this
all i want to do
is be more like me
and be less like you
Awatar użytkownika
LP fan

Dołączenie: 24 Kwi 2009 18:43
Miejscowość: Łódź

MTV EMA

Postprzez kasiula w 28 Wrz 2009 22:24

A ja w szkole nie dyskutuję na temat gustów muzycznych, bo uważam, że takie rozmowy prowadzą do nikąd. Każdy z nas <jak sądzę> podczas takiej rozmowy w jakiś sposób będzie próbował przekonać drugą osobę o zaletach muzyki, której słucha. Ja na przykład czegoś takiego w ogóle nie praktykuję i nie zamierzam <przynajmniej na razie> tego zmieniać. Wiadomo: ja mam Linkin Park, inni mają Lady GaGę. Wszystko jest jasne. Nie warto o tym dyskutować, bo w ten sposób możemy jedynie doprowadzić do niepotrzebnej sprzeczki. Każdy z nas wyznaje "inną religię". Nie próbujmy na siłę tego zmieniać ani krytykować. O gustach się nie dyskutuje.

OCZYWIŚCIE głos oddany na Linkin Park :mrgreen:
Image
Awatar użytkownika
kasiula
Użytkowniczka Roku 2009

Dołączenie: 05 Sie 2009 18:37
Miejscowość: Ostróda

Postprzez Kajman_LP w 04 Paź 2009 13:35

Również oddałam głosy i wysłałam link znajomym, Lp muszą wygrać :D :D
Image
Awatar użytkownika
Kajman_LP

Dołączenie: 17 Sie 2009 12:10

MTV EMA

Postprzez Biały_sznurówek w 07 Paź 2009 11:15

misiek95 napisał(a):ja też jestem jestem jedną z nielicznych osób które lubią LP i w ogóle rock w mojej szkole ale Kij im w oko!! :)

zgadzam sie z koleżnką/kolegą ja popiepram. jak ide po szkole w koszulce LP to ludzie patrzą sie jak na metala(a w adiaska popieprzam i niebieskich jeansach;)) a idzie taki techno przygłup to jest cool lub hip-hopowy typ z paskiem od spodni na wysokości kolan to tez jest fajny ale do muzyki która ma jekiś sens chodzi mi o słowa to ludzie niesą przekonani im bardziej jakos pasują kawałki hmmmmmm...
bez sensu
Ostatnio edytowany przez Biały_sznurówek, 07 Paź 2009 11:17, edytowano w sumie 1 raz
Biały_sznurówek

Dołączenie: 07 Paź 2009 10:52

MTV EMA

Postprzez bartaz w 07 Paź 2009 15:38

Jakbyś nie zauważył, to temat o nominacji LP do MTV EMA czyli OFFTOP :P
bartaz

MTV EMA

Postprzez Melliana w 08 Paź 2009 17:58

Ja jakoś nie bardzo wierze w to żeby wygrali z taką np Lady Zgagą ;) która teraz jest normalnie wszędzie - w radiu, telewizji, prasie o internecie nie wspominając. Czasem się boje że jak otworze lodówkę to też w niej będzie Lady Zgaga ;)
Ale to oczywiście nie przeszkodziło mi w głosowaniu na LP :) I porozsyłaniu linków do znajomych...

A tak w ogóle to kiedy dokładnie jest rozdanie tych nagród??
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Dołączenie: 27 Wrz 2009 19:34
Miejscowość: Toruń

MTV EMA

Postprzez nataku w 08 Paź 2009 19:06

głosujesz i nie widzisz na stronie licznika? poszukaj go, jest dość duży.
13.06.2007- Chorzów, Polska
17.06.2008- Brno, Czechy (+m&g)
27.06.2008- Berlin, Niemcy
02.08.2009- Grafenhainichen, Niemcy
20.10.2010- Berlin, Niemcy
10.11.2010- Londyn, Anglia (za darmo)
11.11.2010- Londyn, Anglia (+ LPU Summit)
----
21.06.2011- LPU Summit, Hamburg, Niemcy
Awatar użytkownika
nataku
Administrator

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:48

MTV EMA

Postprzez Melliana w 08 Paź 2009 19:26

Tylko że ja nie głosowałam dzisiaj tylko już jakiś czas temu.. A co do licznika to nie zwróciłam na niego uwali :P Ale zaraz sprawdzę
Image
Awatar użytkownika
Melliana

MTV EMA

Postprzez LFKP w 08 Paź 2009 21:13

(głosuj-głosuj-odśwież) x duuużo razy xD LP musi wygrac, nie po to męczę swoje palce xD
Image
Awatar użytkownika
LFKP

Dołączenie: 28 Maj 2008 21:46
Miejscowość: Szczecin

Postprzez nataku w 08 Paź 2009 21:30

Melliana napisał(a):Tylko że ja nie głosowałam dzisiaj tylko już jakiś czas temu.. A co do licznika to nie zwróciłam na niego uwali :P Ale zaraz sprawdzę

tak, cudowne wytłumaczenie. licznik jest tam od samego początku.

ej, a ktoś wie, jaki jest limit głosowania konkretnie i czy w ogóle jest? tak z ciekawości.
13.06.2007- Chorzów, Polska
17.06.2008- Brno, Czechy (+m&g)
27.06.2008- Berlin, Niemcy
02.08.2009- Grafenhainichen, Niemcy
20.10.2010- Berlin, Niemcy
10.11.2010- Londyn, Anglia (za darmo)
11.11.2010- Londyn, Anglia (+ LPU Summit)
----
21.06.2011- LPU Summit, Hamburg, Niemcy
Awatar użytkownika
nataku
Administrator

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:48

MTV EMA

Postprzez Melliana w 08 Paź 2009 21:34

nataku napisał(a):licznik jest tam od samego początku.

A czy ja mówie że go tam wcześniej nie było??

Jeśli chodzi o limit głosowania, to chyba jest, natomiast jaki to nie wiem...
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Postprzez kasiula w 09 Paź 2009 19:53

Melliana napisał(a):A tak w ogóle to kiedy dokładnie jest rozdanie tych nagród??

Here you are :lol: :
Już 6-go listopada odbędzie się gala wręczenia europejskich nagród MTV.
Image
Awatar użytkownika
kasiula
Użytkowniczka Roku 2009

Dołączenie: 05 Sie 2009 18:37
Miejscowość: Ostróda

Powróć do Newsy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Muciek oraz 0 gości