nasza-klasa?

(wszystko i nic)

nasza-klasa?

Postprzez Melliana w 06 Maj 2010 16:31

Saika napisał(a):Dlatego, Melianko, że kobiety słodzą.

Wcale nie:P
Kobiet po prostu widzą więcej ;)
A tak poważnie to faceci są ograniczeni i prawdziwego piękna nigdy nie dostrzegą.

Hs_Cz@rnY napisał(a):Melliana w końcu kobiety są cały czas dyskryminowane :P

Nie skomentuje tego. Nie wciągniesz mnie w kolejną przepychankę. :P

Saika napisał(a):Kozer, jako osobnik lubiący kobiety chwaliłby każdą,

Bardzo zgrabnie kozera podsumować. :lol:
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Dołączenie: 27 Wrz 2009 19:34
Miejscowość: Toruń

nasza-klasa?

Postprzez Hs_Cz@rnY w 06 Maj 2010 16:33

Aaa to o to chodziło Ci na gg, ale i tak nie pamiętam co napisałem, o ile w ogóle coś pisałem na ten temat... Skleroza już w tym wieku :( Coś ze mną nie tak :P
Kozer jest jakiś hmm nie wiem jak to ująć ładnie... Gorszym podrywaczem ode mnie! :O Na każdą by się rzucił :P

Edit:
Melliano czyli teraz mi wciskasz, że płeć brzydsza jest ślepa i chodzi nam tylko o jedno, tak?
Nawet nie chciałem Cię wciągać ;]
Ostatnio edytowany przez Hs_Cz@rnY, 06 Maj 2010 16:34, edytowano w sumie 1 raz
Łapię Chwile Ulotne Jak Ulotka. Ulotne Chwile łapię jak Fotka ! Jak czasy podstawówki 'Zbite butelki, nabite lufki'
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

Dołączenie: 13 Maj 2008 10:33
Miejscowość: Takie tam zadupie

nasza-klasa?

Postprzez Kozer w 06 Maj 2010 16:34

Nie, wcale nie. Dla mnie dziewczyna nie musi być super modelką by być ładną i godną zainteresowania. Dlatego ja mam własną skalę. I dla mnie Saika jest ładną dziewuszką ;)
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

nasza-klasa?

Postprzez Saika w 06 Maj 2010 16:35

Oj nie, Kozer jest po prostu bardzo uprzejmy... no i potrafi dostrzec piękno nawet tam, gdzie kobieta go nie widzi. (i gdzie go nie ma) :lol: Czarny, powinieneś pozazdrościć mu umiejętności sprawiania, że kobieta dobrze się czuje w Jego towarzystwie. 8-)

Niechcący burzę tu zrobiłam...
Proszę, skończmy to, zanim polecą warny a ja spalę się ze wstydu.
Moi obrońcy, heh... :*
Ostatnio edytowany przez Saika, 06 Maj 2010 16:39, edytowano w sumie 1 raz
Saika

nasza-klasa?

Postprzez Hs_Cz@rnY w 06 Maj 2010 16:39

Krótko na ten temat nie interesują mnie kobiety przez internet i nie będę sprawiał im "dobrze". Wtedy tego samego na co dzień wymagacie od swoich mężczyzn. :| Co jest wg. mnie bardzo nie fair.
Znam tylko z forum/pisania. Inaczej ja piszę na forum, inaczej na gg a jeszcze inaczej ze mną rozmawia się prywatnie!
Łapię Chwile Ulotne Jak Ulotka. Ulotne Chwile łapię jak Fotka ! Jak czasy podstawówki 'Zbite butelki, nabite lufki'
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

nasza-klasa?

Postprzez Melliana w 06 Maj 2010 16:39

Hs_Cz@rnY napisał(a):Melliano czyli teraz mi wciskasz, że płeć brzydsza jest ślepa i chodzi nam tylko o jedno, tak?

Może nie wszyscy, ale większość na pewno. :P

Saika napisał(a):Czarny, powinieneś pozazdrościć mu umiejętności sprawiania, że kobieta dobrze się czuje w Jego towarzystwie. 8-)

Po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić. Nikt tak nie poprawia humoru jak kozer ;)
Image
Awatar użytkownika
Melliana

Dołączenie: 27 Wrz 2009 19:34
Miejscowość: Toruń

nasza-klasa?

Postprzez Saika w 06 Maj 2010 16:40

I zamykamy teatrzyk. Won do Pogaduch!
Saika

nasza-klasa?

Postprzez Hs_Cz@rnY w 06 Maj 2010 16:46

Saika niech tym się Niq zajmie nie Ty :P

Melliano, jesteś następną panną która kieruje się hmm stereotypami. Tak samo my jak i kobiety myślimy o tym samym z taką różnicą że my chcemy tego bardziej o!
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

nasza-klasa?

Postprzez Saika w 06 Maj 2010 16:48

Nik się tym zajmie, przy okazji stwierdzając, że ją wygryzam. :lol:
Ale proszę Was, nie zmuszajcie Jej do dawania warnów. :)
A co do kobiet z neta to Czarnuszku chyba mnie z kimś pomyliłeś. 8-)
Nie podrywałam Cię i nie miałam takiego zamiaru. Nie po to tu jestem, więc sobie nie schlebiaj. 8-)
Saika

nasza-klasa?

Postprzez Hs_Cz@rnY w 06 Maj 2010 16:55

Nawet nie czuję się podrywany, traktuje to jako pewnego rodzaju zabawę > utarczki słowne :P
Z resztą jesteś jedną z niewielu osób z tego forum z którymi co i raz popiszę na gg :D

I mam wrażenie, że Niq z chęcią dałaby mi warna nie byłby to pierwszy i nie ostatni pewno. Wszędzie chyba* rozkręcę gadtkę i z każdego tematu na tym forum chyba zrobiłem z kimś sobie pogaduchy, więc to nie będzie żadna nowość dla Niej xD
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

nasza-klasa?

Postprzez Saika w 06 Maj 2010 17:05

Biedna Nikuska, łączę się z Nią w bólu... :lol:
Saika

nasza-klasa?

Postprzez niqus w 06 Maj 2010 20:30

wiecie, że przyznawanie warnów daje mi coraz większą satysfakcję? zaczynam rozumieć nauczycieli i ich tendencję do dawania jedynek :P
anyway - ponieważ z tematu dotyczącego naszej-klasy stworzyliście temat o wszystkim, czasem lekko zahaczającym o ów serwis, to jak na ten moment, pretendentami do warna są:
Melliana
Saika
Czarny

dziękuję za uwagę, możecie kontynuować* :]

*(jeśli chcecie osty of course)
ImageImageImage
Awatar użytkownika
niqus
Moderatorka

Dołączenie: 08 Maj 2008 14:41

nasza-klasa?

Postprzez Darth Dream w 14 Maj 2010 17:49

Trochę to niebezpieczne, podawać linki do swoich kont na NK (oczywiście zaprosiłem wszystkich :D ) ale wolna wola :D
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream
Użytkownik Roku 2010, Wirtuoz Słowa 2010 i 2011

Dołączenie: 23 Sty 2009 22:41
Miejscowość: In a galaxy far, far away...

nasza-klasa?

Postprzez Darth Dream w 22 Cze 2010 14:28

No i nastąpiła ewolucja. Twórcy NK dobrze wiedzą, że dla wszystkich userów "nasza klasa" nie jest "naszą klasą" tylko "NK" i wcale nie służy do odnajdywania starych znajomych ze szkół. Pewnie myśleli o tym od dawna ale dziwię się, że tak późno nastąpiła zmiana.

Podobno mają być jeszcze jakieś remixy, ale na razie chyba ich nie widać.

A ten śledzik to nawet fajna sprawa, można się powygłupiać :D Ostatnio wiele osób pisało na nim takie głupoty, np. "Test na ziomala!! Sprawdź jakim jesteś ziomalem!! http://www.Ziomale.tk - Ja mam 96/100 punktów!" albo "Sprawdź, czy jesteś idiotą!! Wejdź na itd.", Sprawdź, czy jesteś twardzielem - wejdź na itd.", "znajdź literkę m: ♥♥♥♥♥♥♥♥m♥♥♥♥♥♥ jeśli znalazłeś/aś to jutro o 12 ktoś zrozumie, że Cię kocha itd." etc. No to ja na to: "Sprawdź, czy jesteś pojebany! Wejdź na http://nasza-klasa.pl i zobacz, czy Cię tam nie ma :P " i "znajdź gwiazdkę: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ jeśli znalazłeś/aś to biegnij szybko do okulisty!!! :P ". Moim kolegom się to podoba :) Ostatnio dałem link do jakiegoś mash-upu zwieR.Z.a - trzeba przecież agitować :twisted:
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

nasza-klasa?

Postprzez Kozer w 22 Cze 2010 22:37

"Sprawdź, czy jesteś idiotą!! Wejdź na itd."

mam przez to kłopoty. Bo raczyłem skomentować ów wpis 'gratulacje, zdałeś z wyróżnieniem. jesteś idiota totalny.'
Image
Awatar użytkownika
Kozer
Administrator, Najzabawniejszy Użytkownik 2010 i 2011, Ulubiony i Najciekawszy Użytkownik 2011

Dołączenie: 06 Wrz 2008 23:11
Miejscowość: Skierniewice

nasza-klasa?

Postprzez misia94 w 22 Cze 2010 23:45

Jak można być idiotą totalnym? XD
To sam idiota nie wystarczy? :P
Awatar użytkownika
misia94

Dołączenie: 27 Lis 2009 15:59
Miejscowość: koniec świata

nasza-klasa?

Postprzez Darth Dream w 05 Lis 2010 20:55

Zainspirowany demotami, postanowiłem okroić liczbę swoich znajomych na NK do maksymalnie 150. Czystki jeszcze trwają. Jestem bezlitosny, wiem. Ale życie samo w sobie jest bezlitosne, więc nikt nie powinien mieć do mnie pretensji. A jeśli ktoś ma, to niech się wypcha ;) .
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

nasza-klasa?

Postprzez Nook w 05 Lis 2010 23:16

Ja ostatnio konto usunąłem, bo i ten portal do niczego ostatnio nie był mi potrzebny, a konto tylko dogorywało.
ROCK IS DEAD! LONG LIVE PAPER AND SCISSORS!
Awatar użytkownika
Nook
Użytkownik Roku 2011

Dołączenie: 27 Sie 2010 15:45
Miejscowość: Turexity.

nasza-klasa?

Postprzez Saika w 07 Lut 2011 19:42

Od przedwczoraj nie mam konta na nk i dobrze mi z tym. :)
Saika

nasza-klasa?

Postprzez SySiu w 07 Lut 2011 20:17

Nasza-klasa? Co to? xD

Nie no... mam tam konto ale i tak wchodzę na nie raz na dwa dni...
Najbardziej to mnie wkurzają "NK boty" zawsze do każdego zdjęcia piszą "sweet" "super" "szczęścia" aż sobie wyłączyłem dodawania komentarzy do mojej galerii i profilu...

Wyobrazić sobie że NK służyło na początku do odnajdowania starych znajomych ze szkoły
Image

Nothing is True, Everything is permitted
Awatar użytkownika
SySiu

Dołączenie: 28 Lip 2009 18:34
Miejscowość: Kielce

nasza-klasa?

Postprzez Nook w 07 Lut 2011 20:35

Szczerze to nawet wyszukiwanie znajomych wydało mi się nudne jak flaki z olejem. Standardowo jak zebrało się troche ludzi z klasy to oczywiście zaproponowano spotkanie klasowe. I potem regularnie, co święta jakieś spotkanko przez co zdążyło mi to wszystko obrzydnąć, bo i też nie miałem ochoty za każdym razem "wspominać". Więcej wspólnych "więzów" prócz przynależności klasowej w podstawówce czy liceum nie zanotowałem, tak więc odpuściłem sobie to zupełnie. I pomyśleć, że byłem moderatorem forum klasowego, rotfl. :lol:
ROCK IS DEAD! LONG LIVE PAPER AND SCISSORS!
Awatar użytkownika
Nook
Użytkownik Roku 2011

Dołączenie: 27 Sie 2010 15:45
Miejscowość: Turexity.

Re: nasza-klasa?

Postprzez Number łan w 17 Lut 2011 18:04

Dla mnie to taki klon Facebook'a . Nie jestem fanem takich stron, konto na nk mam cały czas, ale jest mi nie potrzebne, chyba je zlikwiduję.... Jestem na NIE ! Dla mnie nuda, dodawanie fotek, szukanie znajomych, NK talk... To wszystko już znamy z Facebook'a i GG !
Image
Awatar użytkownika
Number łan

Dołączenie: 01 Lut 2011 23:07

nasza-klasa?

Postprzez Hs_Cz@rnY w 02 Mar 2011 15:12

Z Nk przestałem już praktycznie korzystać, jedynie co potrzebne do utrzymania kontaktu z paroma osobami... Zaczęła się teraz era fejsa w Polsce, coraz więcej osób ma tam konto i jednocześnie usuwa na nk ;]
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

Re: nasza-klasa?

Postprzez jarunioo7 w 07 Kwi 2012 20:15

Nasza Klasa już według mnie przestała istnieć.. Teraz tylko Facebook i Facebook i nic poza tym :poker:
Linkin Park 4 Ever!
Awatar użytkownika
jarunioo7

Dołączenie: 07 Kwi 2012 14:50
Miejscowość: Nysa

Poprzednia

Powróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości