State Of Art - Specyficzny kawałek , jednak również został użyty wokal Chestera , zapomniałem z kim to był featuring )
Juubi10 napisał(a):To nie wszystko
Juubi10 napisał(a):Numb/Encore/Yesterday
Freestyle
State Of Art
Walking Dead
Juubi10 napisał(a):U góry zostały pominięte piosenki z LPU8! (...) Nie wymieniłeś jeszcze dem piosenek np. Plaster (One Step Closer Demo) , Drawing (Breaking The Habit Demo)
Również sobie przeglądnij sobie Hybrid Theory EP , bo wystąpiły tam takie kawałki jak Carousel , których w późniejszych albumach nie można zobaczyć !

kronos1194 napisał(a):A HTEP jest to normalny album, taki jak CC, a koleżanka prosiła o utwory "niealbumowe".
Wiem o tym. Jak byłam mało doświadczonym fanem pobrałam złą wersje The Little Things Give You Away i myślałam że to LP...Juubi10 napisał(a):Oraz nie wierz każdemu kawałkowi Linkin Park , znalezionym na Youtube , bo tam są wrzucane Fake , a wmawiane jest ,że to piosenka Linkin Park .
Papercut789 napisał(a):jest jeszcze piosenka w której śpiewa Chester - "System", została wykorzystana w filmie "Królowa potępionych"
i "Little boxes" jako czołówka serialu "Weeds"

kronos1194 napisał(a):? A System to przypadkiem nie jest piosenka Grey Daze?

Nie. To piosenka z soundtracku "Królowej potępionych".
Odnoszę wrażenie, że już kiedyś był taki temat...
Albo podobny.
http://linkinpark.pl/forum/dyskografia-linkin-park-t1019.html
Nie wymieniłeś jeszcze dem piosenek np. Plaster (One Step Closer Demo) , Drawing (Breaking The Habit Demo)
Odnoszę wrażenie, że już kiedyś był taki temat...
Albo podobny.

Frycas napisał(a): Dema jej raczej nie interesują. Zapomnieliście chyba o Madison. Choć to instrumental ,ale zawsze coś.
smolarek napisał(a):Frycas napisał(a): Dema jej raczej nie interesują. Zapomnieliście chyba o Madison. Choć to instrumental ,ale zawsze coś.
Madison to nie piosenka Linkin Park. To instrumental wykonany przez Mike'a na potrzeby jakiejś gali MTV w 2005 roku, więc dosłownie nie jest to utwór zespołu.

kolo10017 napisał(a):Jest jeszcze Linkin Park feat. Hydroponikz- Hardly Breath gdzie udziela się Chester
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości