Nietypowa prośba . Film :)

(audio/video)

Postprzez KaT w 10 Wrz 2010 19:00

Tak sobie przeglądam forum i nagle coś mi się przypomniało. Otóż chcemy zrobić z chłopakami film, komedię. Oczywiście z Roleplay( jakos tak, no ze ludzie grają). Mamy kilka świetnych pomysłów ale czarny punkt jest pod postacią głównego złego charakteru. Otóż nie wiemy jakie cechy mu przypisać, musi być jak najbardziej absurdalny i tworzyć wiele zabawnych sytuacji, a my większość cech przypisalismy innym postaciom ( Argentynski bokser z zespolem touretta i obsesyjną manią na punkcie swojego wyglądu i matki uwierzcie że można z tego zrobić wszystko). Jaki wy stworzylibyście główny czarny charakter (dodam że jest czechem, mafiozem i zwykłym człowiekiem bez szczególnych mocy ale z jakimiś umiejętnosciami. Film to całkowite szaleństwo i każdy zwariowany pomysł może się przerodzić w coś wielkiego. Liczę też że uwalniając swoją wyobraźnię i wy będziecie się dobrze bawić. Pozdro
Ludzie mnie nienawidzą, bo jestem bogaty, przystojny i świetnie gram w piłkę
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Dołączenie: 07 Wrz 2010 23:34

Postprzez pkw8396 w 11 Wrz 2010 16:39

ja tam bym mu nadał cechy dr. House'a skoro ma być czarnym charakterem
Awatar użytkownika
pkw8396

Dołączenie: 07 Wrz 2010 16:55

Re: Nietypowa prośba . Film :)

Postprzez KaT w 12 Wrz 2010 10:52

Dobry pomysł, Dr. Hause poczesku :D szkoda że nie oglądam ze często tego serialu i nie znam wszystkoch możli wości Housa ;x
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Postprzez Yelon w 12 Wrz 2010 14:03

Jesli ma to być komedia dla mnie może być to nieudacznik. Coś jak Jaś Fasola. Chcesz żeby to było absurdalne? Koleś może mieć astme albo lepiej padaczke. Atak choroby w trudnych dla niego sytuacjach może być śmieszne. Aha czech musi lubić piwo i robote robić na gazie. To tyle odemnie
Yelon

Dołączenie: 10 Maj 2010 18:17

Postprzez pkw8396 w 12 Wrz 2010 16:40

odnośnie czechów od zawsze polacy mają stereotyp, że to pierdoły, a gdyby zrobić coś nietypowego...
Awatar użytkownika
pkw8396

Postprzez KaT w 12 Wrz 2010 17:48

Takich "Mr. Bean'ów" mamy juz wystarczajaca, ale z tymi chorobami to świetny pomysł :D. Film będzie nastawiony na łamanie stereotypów. Chcemy też wyśmiewać otaczające ten świat zło, stąd mordercy, gwałciciele, nawet grupy dresowskie. Dzięki za propozycje, napewno skorzystam i prosze o więcej:)
Naraze mamy prawie cały plan wydarzeń oprócz jednej sceny , potem weźmiemy się za szczegóły.
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Postprzez pkw8396 w 13 Wrz 2010 20:22

a może żeby był takim jakby królem miasta, że ma dziesiątki porsche, ferrari i maseratti, lasek na pęczki i na dodatek żeby gadał po czesku. to by była dziwna hybryda
Awatar użytkownika
pkw8396

Postprzez Nook w 13 Wrz 2010 20:33

I żeby na smyczy chodził ze swoim ukochanym żukiem-gnojarzem o wdzięcznym imieniu Miodzik.
ROCK IS DEAD! LONG LIVE PAPER AND SCISSORS!
Awatar użytkownika
Nook
Użytkownik Roku 2011

Dołączenie: 27 Sie 2010 15:45
Miejscowość: Turexity.

Postprzez KaT w 14 Wrz 2010 17:59

Ten czech to supermorderca działający na zlecenie szefa mafii, pomysl z wozami fajny ale niestety aż takich modeli nie mamy do dyspozycji :D
Na chwilę obecną:
-Czeskim supermordercą(zna wszystkie możliwe techniki mordu)
-Ma słabe zdrowie, śmieszny głos(lekko sepleniexd), jest nadziany i ma słabość do wody cytrynowej
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Postprzez Yelon w 16 Wrz 2010 16:21

Słuchaj może lepiej żeby jeździł zwykłą Pandą(jeśli jest patriotą może jeździć skodą) . Jeżeli ma być super mordercą musi być super niezauważalny a w najnowszym modelu Porsche trochę o to ciężko, poza tym byłby to kolejny humorystyczny element
Yelon

Postprzez pkw8396 w 16 Wrz 2010 17:20

to już lepiej, żeby jeździł cinquecento, a jeśli wolisz fajne fury, znajdź w necie modele 3d i zrób jak opisałem na moim forum o nazwie mój film. oczywiście musisz sobie skombinować te programy o których napisałem np. z torrenta.
Awatar użytkownika
pkw8396

Postprzez Yelon w 16 Wrz 2010 17:27

Tak różowym z końcówką rejstracji 99jp :D
Yelon

Postprzez KaT w 17 Wrz 2010 15:29

Jednak nie będzie jeździł niczym, a do Polski z Czech przyjdzie na piechotę( napotka kilka przygód ). Walczy metodami otwartymi i jest bardzo pewny siebie, bawi się ze swoimi ofiarami. Z resztą to taka mafia na polskie realia, a nie jak w holiłódzkich filmach :D . Zastanawiamy się czy ubrać go w garniak czy po prostu skórzaną kurtkę. Nie ukrywam że w sumie kurtka by pasowała bardziej. Pomału chyba będę kończył zabawe nad Czechem bo musze jeszcze dopracować większość dialogów.
Cristiano Ronaldo
Awatar użytkownika
KaT

Powróć do Muzycznie i wizualnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości