Kurt byl naprawde dobrym gitarzysta.
to prawda, ale 2 razy lepszym był wokalistą.
Kurt byl naprawde dobrym gitarzysta.
Dlatego jakimś wybitnym wokalistom bym go nie nazwał
Podsumowując zespół średni z nielicznymi (2) konkretnymi piosenkami.
nie przesadzaj. Cobain śpiewał 10 razy lepiej od 10 Chesterów razem wziętych.
Nigdzie nie napisałem, że uważam Chaza za najlepszego wokalistę.
Nie mówie, że śpiewa bardzo źle. Nie jest wybitny, ale słaby też nie. Jednak umieszczenie go na liście 100 najlepszych przez Klausem Meine, Serjem Tankianem, a nawet przed Brianem Johnsonem uważam za lekka przesadę.
TSA też są świetni na żywo, a PIekarczyka nie ma.
MrPavvelo, przeczysz sam sobie![]()
Aha, ostatnio zdobyłem In Utero ale dopiero przesłuchałem raz, więc póki co powstrzymam się od komentarzy.
tak moim zdaniem, to In Utero to najgorsza płyta Nirvany. w sumie to tylko Rape Me mi odpowiada, a reszta jest jakaś dziwna.
Kurt wokalistą był przeciętnym, nie wybijał się z tłumu.
MrPavvelo, przeczysz sam sobie![]()
wydaje Ci się.
MrPavvelo napisał(a):nigdy przenigdy nie porównujcie Benningtona do Cobaina, bo to jak pierwszoklasistę do licealisty
MrPavvelo napisał(a):Kurt jest 10 razy lepszy od 10 Chesterów.
nie no, nie dobijaj mnie... słuchałeś w ogóle którąś z ich koncertówek? posłuchaj sobie np: Smells Like Teen Spirit z From the Muddy Banks of the Wishkah, to wtedy pogadamy.
atemes napisał(a):Jakoś nigdy na nimi nie przepadałem. Głos Kurta mnie lekko denerwuje (tylko nie w SLTS), jest taki lekko przymulający moim zdaniem.
atemes napisał(a):Jakoś nigdy na nimi nie przepadałem. Głos Kurta mnie lekko denerwuje (tylko nie w SLTS), jest taki lekko przymulający moim zdaniem. Dlatego jakimś wybitnym wokalistom bym go nie nazwał,
Podsumowując zespół średni z nielicznymi (2) konkretnymi piosenkami.
atemes napisał(a):jeśli chodzi o jego pozycje na liście 100 najlepszych wioślarzy to może to przemilczę.
atemes napisał(a):Głos Kurta mnie lekko denerwuje (tylko nie w SLTS), jest taki lekko przymulający moim zdaniem. Dlatego jakimś wybitnym wokalistom bym go nie nazwał
atemes napisał(a):Podsumowując zespół średni z nielicznymi (2) konkretnymi piosenkami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości