O.S.T.R.

(wszystko poza Linkin Park)

O.S.T.R.

Postprzez kruk. w 03 Paź 2010 19:49

Image

Ostry, właśc. Adam Ostrowski (ur. 15 maja 1980 roku w Łodzi) – polski raper i producent. Od urodzenia związany z dzielnicą Bałuty, gdzie mieszka i pracuje. Znany z umiejętności freestyle’owych.
Ukończył klasę skrzypiec na Łódzkiej Akademii Muzycznej.

Według mnie najlepszy polski raper. Nikt go nie pobije.
woob woob woob :3
Awatar użytkownika
kruk.

Dołączenie: 25 Mar 2010 17:45
Miejscowość: Köln - Warszawa

O.S.T.R.

Postprzez KrOOq w 03 Paź 2010 20:11

kocham, uwielbiam, cenię najwyżej z polskich raperów . Dorównują mu tylko Eldo i Sokół. Jest niesamowity. Trzyma świetny poziom cały czas, odnajduje się w każdym stylu. Doskonały głos i flow, poza tym jest królem we freestylu. A jeszcze fajny, mądry i wykształcony człowiek :D Tak jestem jego fanem :)
"Nie ma już bohaterów, Teraz królem jest błazen. Teraz jest cool, luźno, super, bomba, Zniszczono powagę."
Awatar użytkownika
KrOOq

Dołączenie: 28 Kwi 2010 21:11
Miejscowość: Świdnik

O.S.T.R.

Postprzez Nook w 03 Paź 2010 20:53

Najbardziej przereklamowany raper w Polsce (zaraz po Magiku z PFK). Bardziej wolę słuchać jego bitów niż nawijki. Bez zażenowania słucham jedynie "Siódemki", która ma fajne, inne niż na pozostałych płytach Ostrego, elektroniczne bity. "Tylko Dla Dorosłych" miała fajny koncept, ale nic ponadto.

Jak dla mnie tłucze on rok w rok te same płyty bez opamiętania, ma irytującą barwe głosu, jego flow mnie nudzi, tematyka nawijek podobnież. Słowem, nie dziękuje.
ROCK IS DEAD! LONG LIVE PAPER AND SCISSORS!
Awatar użytkownika
Nook
Użytkownik Roku 2011

Dołączenie: 27 Sie 2010 15:45
Miejscowość: Turexity.

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości