Mati napisał(a):też oglądałem Mam Talent, ale w odpowiedniej chwili (czyt. na reklamach xD) skakałem po kanałach i akurat trafiłem. Leciały takie perełki jak Pts.of.Arthy czy Leave Out All The Rest, które rzadko (dobra, nigdy...) miałem okazję obejrzeć w TV... A na koniec dowalili The Catalyst, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło.
Leciały takie perełki jak Pts.of.Arthy czy Leave Out All The Rest, które rzadko (dobra, nigdy...) miałem okazję obejrzeć w TV...

Papercut789 napisał(a):sorry że odkopuję, nie chciałam zakładać nowego tematu
dzisiaj na rebel tv o 21:00 leci ich monografia i może miał by ktoś możliwość nagrać i później udostępnić, bo raczej nie będę miała możliwości obejrzenia. Byłabym bardzo wdzięczna
chmuurek napisał(a):Tak! Oni jako pierwsi "otwierali" monografię. Dodam, że wtedy nie było żadnej piosenki z HT ale były za to "rzadkości" takie jak FRGT/10
chmuurek napisał(a):Dzisiaj o 16 była powtórka i lista była wzbogacona o 3 utwory
Między What I've Done a Shadow Of The Day znalazł się Bleed It Out, między New Divide, a The Catalyst znalazł się Waiting For The End, a na koniec Burning In The Skies
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości