Mam nadzieję, że dobry dział na pytanie
smolarek napisał(a):Mike nie ma, bo nie chce,
smolarek napisał(a):a Phoenix i Hahn nie wiadomo.

nataku napisał(a):smolarek napisał(a):Mike nie ma, bo nie chce,
a to nieprawda. mike zawsze chciał zrobić sobie tatuaż, ale powiedział, że wszystkie wzory, jakie mu się kiedyś podobały, bardzo szybko mu się nudziły, w związku z tym na tatuaż się nie nadawały. a to, co sam projektuje nie podoba mu się na tyle, aby robić z tego tatuaż.
chester ma ich coraz więcej. niedługo w ogóle go nie będzie widać.

chester ma ich coraz więcej. niedługo w ogóle go nie będzie widać.
Frycas napisał(a):Brad ma
nataku napisał(a):z kolczyków to chyba wszyscy już zrezygnowali
nataku napisał(a):ło jezu, oczywiście. pheonix ma dwa feniksy na plecach. i albo od nich ma xywę albo dlatego je zrobił. nie wiem, w którą stronę
smolarek napisał(a):Brad nie ma tatuaży ze względu na swoją wiarę, także na 99% nie ma.

Melliana napisał(a):smolarek napisał(a):Brad nie ma tatuaży ze względu na swoją wiarę, także na 99% nie ma.
To już wszyscy wiemy, nie musicie tego cięgle powtarzać.
smolarek napisał(a):Melliana napisał(a):smolarek napisał(a):Brad nie ma tatuaży ze względu na swoją wiarę, także na 99% nie ma.
To już wszyscy wiemy, nie musicie tego cięgle powtarzać.
Ale ktoś napisał, że Brad ma to ja powtórzyłem, że nie ma.

nataku napisał(a):z kolczyków to chyba wszyscy już zrezygnowali. chester ma te tunele, a reszcie zostały tylko dziurki w uszach na pamiątkę. a mike kiedyś takie fajne nosił...
nataku napisał(a):z kolczyków to chyba wszyscy już zrezygnowali. chester ma te tunele, a reszcie zostały tylko dziurki w uszach na pamiątkę. a mike kiedyś takie fajne nosił...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości