Piłka ręczna :D

(Kubica, Smolarek, Gołota...)

Postprzez Hs_Cz@rnY w 28 Sty 2009 14:24

Nie wiem czy ktoś z obecnych na forum interesuje się tym sportem :p
Od niedawna nasz reprezentacja stała się bardzo mocną i licząca się drużyna... Wczoraj czyli 27 stycznia(;P) Polacy zapewnili sobie awans do pół fianału mistrzostw świata wygrywając z Norwegią 31:30 ;))
Ja tam dalej trzymam za nich kciuki i oby znaleźli się w finale :D
Łapię Chwile Ulotne Jak Ulotka. Ulotne Chwile łapię jak Fotka ! Jak czasy podstawówki 'Zbite butelki, nabite lufki'
Awatar użytkownika
Hs_Cz@rnY

Dołączenie: 13 Maj 2008 10:33
Miejscowość: Takie tam zadupie

Postprzez Darth Dream w 28 Sty 2009 14:43

Hs_Cz@rnY napisał(a):Od niedawna nasz reprezentacja stała się bardzo mocną i licząca się drużyna...

Nie tak od niedawna. kiedyś mieliśmy świetnych szczypiornistów, liczących się w świecie. Później chyba poziom spadł, ale 2 lata temu Polska znowu była wicemistrzem świata. W tym roku powtórka lub lepszy wynik byłby wskazany.
Meczów nie oglądam, nie mam czasu to raz, dwa - nie pasjonuję się tym sportem w odróżnieniu od piłki nożnej chociażby. Ale coś tam wiem...
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream
Użytkownik Roku 2010, Wirtuoz Słowa 2010 i 2011

Dołączenie: 23 Sty 2009 22:41
Miejscowość: In a galaxy far, far away...

Re: Piłka ręczna :D

Postprzez DuDi w 29 Sty 2009 14:38

http://i42.tinypic.com/bdsbrc.jpg <- To jest dopiero wygrać mecz :D
Niech Nas Nienawidzą ByLe Się NaS BaLi From Hell Rhodium™ -> http://helbreath.org / http://fhr.pun.pl

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do opisu.
Awatar użytkownika
DuDi

Dołączenie: 26 Sty 2009 19:06
Miejscowość: Lublin

Postprzez WojcioLP w 29 Sty 2009 14:56

DuDi napisał(a):http://i42.tinypic.com/bdsbrc.jpg <- To jest dopiero wygrać mecz :D

Lol.
Ja tam ogólnie piłką ręczną za wiele się nie interesuje ale mecz lubię sobie obejrzeć np Z Norwegią wspomniany mecz. Oglądałem końcówkę i mimo tego, że mało się tym interesuje to cieszyłem się, ze tak wykorzystaliśmy głupote jak dla mnie Norwegów. Mam oczywiście nadzieję na zwycięstwo Polaków i na 1. miejsce:D Powodzenia chłopcy :lol:
There is the place so dark you can't see the end...:D
Awatar użytkownika
WojcioLP

Dołączenie: 14 Wrz 2008 17:52

Postprzez Rina5 w 30 Sty 2009 20:09

ja jakieś dwa lata temu interesowałam się tym sportem, byłam nawet w drużynie,
ale jakos mój zapał minął ;) a jeśli chodzi o mecze, to oglądam, jak tylko znajdę chwilkę :)
Awatar użytkownika
Rina5

Dołączenie: 21 Sie 2008 21:56
Miejscowość: Żywiec

Postprzez Don't-care w 30 Sty 2009 20:10

Sama grac nienawidzę =='
No ale ostatnia bramka była świetna ;]
'Mamy jeszcze dużo czasu' :lol:
Don't-care

Dołączenie: 08 Maj 2008 20:14

Postprzez Parówa :-) w 30 Sty 2009 20:32

Hm.. nie lubię w to grać, a oglądanie tez nie sprawia mi jakiejs frajdy i nie czuje zainteresowania, tj w przypadku piłki nożnej. Nie znam poziomu innych drużyn, ani nazwisk polaków, więc to dodatkowo komplokuje dla mnie sprawę. Na przyszłość pod tym kątem raczej nic nie ulegnie zmianie, ale dziś wieczorem z tata śledzimy poczynania "szypiorków";-)
Awatar użytkownika
Parówa :-)

Dołączenie: 15 Maj 2008 19:59
Miejscowość: Zadoopie

Postprzez zwieR.Z. w 31 Sty 2009 12:45

Ja tam grac nawet lubie. Po pilce noznej chyba wlasnie w pilke reczna gram najchetniej (bylo sie w reprezentacji szkoly ;p).
Co do ogladania, to jest podobnie jak z siatkowka. Interesuje sie tylko, gdy nasza druzyna gra na wielkiej imprezie.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.
Administrator, Twórca Roku 2010 i 2011

Dołączenie: 05 Maj 2008 20:59

Postprzez Darth Dream w 31 Sty 2009 15:33

No i przerypali wczoraj. Szkoda. Ale i tak ogólnie było nieźle. Jest pierwsza czwórka, tak jak 2 lata temu.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

Postprzez zwieR.Z. w 31 Sty 2009 20:05

Niestety, ale Chorwaci byli jak w transie i od poczatku bylo widac, ze raczej nikt tego dnia by ich nie pokonal. Mam nadzieje, ze jutro powalczymy o braz.
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Postprzez Darth Dream w 01 Lut 2009 22:06

No i gra gitara, jest medal, mecz super... Chyba wszyscy zadowoleni.
Przez kolejne 2 lata powinni szlifować umiejętności, może pojawi się też ktoś nowy... I będzie złotko.
Image
Awatar użytkownika
Darth Dream

Postprzez zwieR.Z. w 02 Lut 2009 02:02

Zagralismy swietny mecz. Ostatnie minuty to cos pieknego, w szczegolnosci Szmal dobijajacy Dunczykow interwencja w sytuacji 1 na 1 na kilka sekund przed koncem :)
Image
Awatar użytkownika
zwieR.Z.

Postprzez DuDi w 02 Lut 2009 18:19

Ten mecz z Dania był o wiele lepszy niż z Chorwacja :) Ważne, że jakiś medal mamy
Niech Nas Nienawidzą ByLe Się NaS BaLi From Hell Rhodium™ -> http://helbreath.org / http://fhr.pun.pl

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do opisu.
Awatar użytkownika
DuDi

Dołączenie: 26 Sty 2009 19:06
Miejscowość: Lublin

Postprzez LP4ever w 06 Mar 2009 23:16

nom mamy, kocham ten sport ^^ gram w reczna narazie od 2 lat z przerwa 9miesieczna ale znowu zaczelam :D

[edit]
coś się tu ludzie zamknęli w sobie troszkę :D czyżby nikt tego sportu nie lubil ?:D
Awatar użytkownika
LP4ever

Dołączenie: 22 Lut 2009 17:53

Postprzez MrPavvelo w 19 Lut 2010 20:06

ja uwielbiam ostatnio na mistrzostwach europy wszystko sie popsulo przez sedziow w polfinale z chorwacja,ktory mielismy wygrany
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Postprzez FafciuSamoZUO w 15 Lip 2010 13:08

Bielecki w lipcu wróci do treningów?!

- To najbardziej pozytywna wiadomość, jaką w ostatnich dniach otrzymałem - powiedział Polskiemu Radiu Bogdan Wenta, selekcjoner reprezentacji Polski w piłce ręcznej.
- 17. ma podobno rozpocząć przygotowania nawet do sezonu, ale jeszcze nie rozmawiałem z nim, nie słyszałem tego od niego - powiedział Kronice Sportowej Programu 1 Polskiego Radia Bogdan Wenta.

- Karol ma wrócić do treningów więc chyba także do gry. To chyba dla nas wszystkich dobra wiadomość, a na pewno dla niego. Bo to co najbardziej lubi to gra w piłkę ręczną - mówi selekcjoner reprezentacji Polski.

- My jesteśmy cały czas z nim. Każdy z chłopaków dzwoni, praktycznie codziennie wraca temat Koli. Karol jest tak ważny dla tej grupy, jak i grupa dla niego - podkreśklił Wenta.

:D :D :D :D :D
Image
FafciuSamoZUO

Dołączenie: 06 Lip 2010 17:02

Postprzez FafciuSamoZUO w 23 Lip 2010 08:41

Bielecki rzuca bramki! "Nie widać różnicy"

Sześć tygodni po tragicznym wypadku, w którym stracił lewe oko, Karol Bielecki wrócił do gry i rzucił pierwszego gola Rhein-Neckar Loewen. 28-letni reprezentant Polski na parkiecie radził sobie znakomicie. Bramkarz "Lwów" stwierdził nawet, że nie widzi żadnej różnicy w grze naszego rozgrywającego.
Bielecki w pierwszym sparingu przed nowym sezonem rozegrał 30 minut przeciwko trzecioligowemu TSB HN-Horkheim. Rhein-Neckar Loewen przy udziale Polaka wygrali 35:27. Bielecki zaczął w pierwszym składzie i to on otworzył wynik meczu. Niemieccy kibice na powrót Bieleckiego przygotowali specjalne transparenty.

- Nie było widać żadnej różnicy - tak grę polskiego rozgrywającego podsumował bramkarz "Lwów" Henning Fritz. Karol Bielecki wystąpił w specjalnych goglach i z każdym dniem coraz lepiej odnajduje się w nowej sytuacji.

- Karol teraz potrzebuje jak najwięcej takich gier - komentował Ola Lindgren. Bielecki jest jeszcze daleki od pełnej formy. Poza tym, że musi się nauczyć gry z ograniczonym pola widzenia, to w ostatnich tygodniach zafundował sobie katorżnicze treningi. Na razie brakuje mu świeżości, ale z optymizmem patrzy przyszłość i też w nowym sezonie chce być podstawowym ogniwem "Lwów".
FafciuSamoZUO

Dołączenie: 06 Lip 2010 17:02

Postprzez Mateusz_OL w 25 Sie 2010 19:08

Lubię trochę grać w ręczną(na bramce).Interesuję się jedynie reprezentacją,oglądam mecze,a klubami to już nie.
Awatar użytkownika
Mateusz_OL

Dołączenie: 11 Lip 2010 15:53

Postprzez MrPavvelo w 27 Sie 2010 12:56

Interesuję się jedynie reprezentacją,oglądam mecze,a klubami to już nie.

To tak jak ja. Jakby mówili o tych klubach tak jak o klubach piłkarskich, to pewnie byśmy się interesowali. A oglądanie meczów reprezentacji to obowiązek. :D
Awatar użytkownika
MrPavvelo

Dołączenie: 17 Lis 2009 19:50

Powróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości