Plany na wakacje?

(wszystko i nic)

Plany na wakacje?

Postprzez heresy w 06 Cze 2009 21:13

ja będę leżeć i się nieprzyzwoicie opier...niczać xD potem pojadę dosłownie " za miedzę" bo do Ustronia Górskiego :/ a kiedy zbiorę siły (o ile to wogóle możliwe) zacznę czytać lektury do matury :(
In the memory, you will find me.
Awatar użytkownika
heresy

Dołączenie: 30 Maj 2009 13:45
Miejscowość: A Place For My Head

Plany na wakacje?

Postprzez Parówa :-) w 07 Cze 2009 11:43

ewelina93lp, będziesz na ogródkach rockowych? Po wstepnych negocjacjach ze znajomymi, tez się tam wybieram. Mam ochotę zahaczyć też o Reggaeland, ale nie wiem czy "moi ludzie" też się tam wybierają. Tak w ogóle to fajnie zię zapowiada. A 12 września rockowe pożegnanie lata ^^ ołł jeaaaaa :P
Awatar użytkownika
Parówa :-)

Dołączenie: 15 Maj 2008 19:59
Miejscowość: Zadoopie

Plany na wakacje?

Postprzez KimKolwiek w 07 Cze 2009 15:49

No ba, nie ma bata ;> Zresztą 12 września też się wybieram, bo podobno Acid Drinkers grają. Teraz to już nie ma opcji, musimy się gdzieś spotkać, choćby przez przypadek xD
Image
Awatar użytkownika
KimKolwiek

Dołączenie: 22 Lut 2009 09:32
Miejscowość: Płock

Plany na wakacje?

Postprzez robaczek w 02 Lip 2009 08:54

jutro sobie jadę... do babci na wieś... akurat mieszka w takim miejscu, że nawet z zasięgiem ciężko, o internecie nie wspomnę... tak więc przez te całe dwa tygodnie będę za Wami tęsknić!
It's not easy, but it is simple.
Awatar użytkownika
robaczek
Ulubiona Użytkowniczka 2010, Najciekawsza Użytkowniczka 2010

Dołączenie: 15 Maj 2009 22:13
Miejscowość: Kraków

Plany na wakacje?

Postprzez KimKolwiek w 20 Lip 2009 17:53

Minęło już tyle wakacji ;(

A ja się mogę pochwalić, ze się szkoliłam ;P na basie :D
Od razu w poniedziałek po końcu roku pojechałam na jakiś obóz na tydzień. Było tam tylko jeden basista oprócz mnie ;( I grał już od 2 lat, więc mnie bardzo wkurzał. Ogólnie poznałam całe mnóstwo fajnych ludzi i nie żałuję, mimo, że pierwsze 2 dni były bleych.

Byłam też na warsztatach muzycznych z Rockowych Ogródków. Jedyna dziewczyna i 10 facetów/chłopaków! To było bardzo stresujące. <ja nie wiem, dlaczego tak mało dziewczyn gra na gitarach basowych? ;( > A uczył nas pan Filip Sojka. Jak się dowiedziałam, że on współpracuje z Kayah, to się zaczęłam zastanawiać dlaczego uczy takie beztalencia mojego pokroju :lol:

No i byłam nad morzem. A teraz trzeba jakiejś tyrki poszukać.
Image
Awatar użytkownika
KimKolwiek

Dołączenie: 22 Lut 2009 09:32
Miejscowość: Płock

Plany na wakacje?

Postprzez LFKP w 15 Sie 2009 21:39

został już tylko wyjazd do Wawy i koniec wolnego. ta wizja mnie przeraża xD
Image
Awatar użytkownika
LFKP

Dołączenie: 28 Maj 2008 21:46
Miejscowość: Szczecin

Poprzednia

Powróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości