ann116 napisał(a):wszyscy się doczekamy

ann116 napisał(a):Mój kolega stwierdziłby teraz, że twoim jedynym wyjściem z sytuacji jest pójście na mościq
LFKP napisał(a): ja musiałam sprzedac bilet na dzisiejszy koncert Billy Talent, bo nie wpuściliby mnie do Proximy
to jest dopiero powód do załamania. miec bilet i... ah... szkoda gadac
Parówanapisał(a):Juz wyszukałam sobie połącznia, tylko starzy.... Nie ustąpie, muszę tam być!!
ann116 napisał(a):ja nigdy nie słucham moich rodziców![]()

LFKP napisał(a):dobrze
a masz z kim jechac?
zawsze na rodziców lepiej działa myśl, że ich dziecko jedzie z kimś znajomym w świat xD

LFKP napisał(a):spóźnione życzenia - wszystkiego najlepszego ;*
LFKP napisał(a):no właśnie... nocleg... xD z tym zawsze jest problem...
poszukaj kogoś na forach Apo z twojej okolicy kogoś kto się wybiera... zawsze łatwiej jest w kilka osób niż samej coś wykombinowac
Parówa napisał(a):Thx
Parówa napisał(a):Coś mi się wydaje że jednak drugi raz w ciągu roku przejdą mi koło nosa....
Parówa napisał(a):teraz ostro z matką sie kłócę.. :-/

Avi napisał(a):a ja chyba dziwna jestem, bo zawsze sie licze ze zdaniem rodzicow xD mimo ze juz prawie 20 na karku.. ale coz, w koncu dedi placi mi za mieszkanie, szkole i zycie
LFKP napisał(a):próbuj, może się uda... jeszcze nie wszystko stracone
Parówanapisał(a):
Avi napisał(a):a ja chyba dziwna jestem, bo zawsze sie licze ze zdaniem rodzicow xD mimo ze juz prawie 20 na karku.. ale coz, w koncu dedi placi mi za mieszkanie, szkole i zycie
Ja też sie licze... musze.. cały cas mi wypominają ze jestem na ich utrzymaniu... :-/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości